İnegölspor'umuzun Gençlik Geliştirme Sorumlusu Özgür Şahin, 28 Haziran Pazartesi günü saat 18.00’de kulüp tesislerinde başlayacak olan yaz futbol okulu kayıtlarının sürdüğünü söyledi.

Şahin, 2010 ile 2015 doğumlu sporcuların katılabileceği yaz futbol okulu kayıtlarının devam ettiğini belirterek, “2020 Mart ayından beri Dünyayı etkileyen pandemi nedeniyle çocuklarımız televizyon ve bilgisayar karşısında adeta bağımlı hale geldiler. Asosyal bir hayata ve hareketsiz bir yaşama alıştılar. Paylaşmayı, yardımlaşmayı, kazanmayı, kaybetmeyi unuttular. Yıllardır yaz aylarında yaptığımız ve gelenek haline gelen ‘’İnegölspor Futbol Yaz Okulları’’bu yaz da minik yıldızlarımızı keşfetmeye devam edecektir. 28 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 18.00’de tesislerimizde startını vereceğimiz futbol yaz okullarında 2010-2015 doğum yılları arasındaki sporcularımızın antrenmanlarını başlatacağız. “Sağlık İçin Spor Futbol İçin İnegölspor” projesi ile yapacağımız sınırlı sayıda kontenjanın olacağı ve pandemi koşullarına dikkat ederek çalışacağımız futbol yaz okullarına tüm çocukları bekliyoruz.”

Hedeflerinin altyapıda yer alan sporcu sayımızı artırmak olduğuna değinen Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Yaz okulu çalışmalarının yapılma amacı altyapımızda yer alan sporcu sayımızı artırmak ve bu sayede oyuncu havuzumuzu genişletmektir. Kulübümüzün temelini oluşturan altyapımızda, oyuncu sayımızı ne kadar geniş tutarsak farklı özelliklere sahip oyuncular ile kulübümüzün temellerini daha sağlam atmış olacağız. 2018 yılından beri yapmış olduğumuz projeler neticesinde birçok genç yeteneği tarama fırsatımız oldu. 2018 Futbol Nerede İnegölspor Orada, 2019 Mahallem Bordo Beyaz, 2021 Sağlık İçin Spor Futbol İçin İnegölspor. Proje haline getirdiğimiz çalışmalarımız ile yerel ve ulusal basında adımızdan sıkça söz ettirmekteyiz. Marka değer haline gelmiş olan altyapımızdan uzun yıllardır profesyonel liglerde İnegölspor patentli oyuncular yer almaktadır. Bordo Beyaz forma ile yeşil sahalarda mücadele edecek ve uzun yıllar Türk futboluna hizmet etme fırsatı yakalamak isteyen ahlaklı, saygılı, yetenekli ve futbola yatkın minik sporcularımızı bekliyoruz. Bizlere 713 88 24 nolu telefonu arayarak veya İnegölspor Altyapı Tesislerini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.”

Editör: TE Bilişim