İnegöl’de küfür nedeniyle yaşanan tartışma sonucunda araca alınarak bacaklarına isabet eden 8 kurşunla yaralanan İbrahim K.(26)’nın şüphelileri  Murat Y.(31) Ve Önder Ç.(35) dere kenarında saklanırken yakalandılar.
Olay, İnegöl ilçesi Ortaköy Mahallesi'nde meydana geldi. Daha önceden husumet bulunan İbrahim K., husumetlisi tarafından yoldan araca alınarak tabanca ile ateş edildi. Bacaklarına isabet eden 8 kurşunla yaralanan genç, araçtan yola atıldı.  Yaralı olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı. Yaralı daha sonra ameliyata alındı.
Saldırganlar Murat Y. Ve Önder Ç. Araçla kaçtılar. İnegöl Jandarma Komutanlığı ve İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, yapılan ortak operasyonda şüpheli2 kişi dere kenarında saklanırken yakalandılar. 
BEN VURMADIM DEDİLER
Saldırganların üzerinden bir adet tabanca ve bir adet kesme tabir edilen tüfek bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin de kendilerinin vurmadıklarını söyleyerek, inkar ettiler.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Sorgulamaları tamamlanan 2 şahıs, adliyeye sevk edildi.


 

Editör: TE Bilişim