31 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlerinde halkın iradesinin sandığa yansıması ve huzurlu bir seçim atmosferi oluşturma adına İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü başkanlığında partilerin katılımıyla seçim güvenliği toplantısı yapıldı.
İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü Başkanlığında gerçekleştirilen toplantı Kaymakamlık’ta gerçekleştirildi. Seçim çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıda İlçe başkanları, seçimin huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi için görüş alışverişinde bulunarak, sürece ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıya; İlçe Emniyet müdürü Ramiz Erçetin, İlçe Jandarma Komutanı Ferruh Maden ile seçime katılan siyasi partilerin başkanları katıldı. 

Toplantıda, yerel seçimlerde halkın iradesinin sandığa yansıması ve huzurlu bir seçim atmosferi oluşturma adına ilçe merkezi ve mahallelerde alınacak güvenlik önlemleriyle birlikte tedbirler konuşuldu. Toplantıda ayrıca katılımcılara seçim güvenliği, seçim kanunu ve seçim yasakları konularında bilgilendirme yapıldı.

Kaymakam Şükrü Görücü, tüm adaylara başarı dileyerek dostluk ve kardeşlik havasında bir seçim olması dileğinde bulundu. Kaymakam Görücü, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerin ilçemizde huzurlu ve sağlıklı bir ortamda tamamlanması ve oylarını kullanmaya gelecek olan vatandaşların oylarını güvenli bir şekilde kullanabilmeleri için gereken her türlü güvenlik tedbirlerinin alındığını söyledi

Editör: TE Bilişim