AK Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban gazetecilerin sorularını yanıtladı. Taban, Cumhur ittifakıyla ilgili liste sorularına “Liste Genel Merkez düzeyinde yapılıyor, biz müdahil olmuyoruz” dedi.
MHP üyeliklerinin sorulması üzerine Belediye Başkanı Alper Taban, "Bize iletilmiş şu ana kadar bir isim yok. Sayı veya sıralamayla alakalı liste henüz tamamlanmış değil. Ortak liste çalışmaları henüz tamamlanmış değil. Listeyle alakalı çalışmaları Genel merkez düzeyinde yapılıyor.” Dedi.
SP İlçe Başkanı Fikret Bayram’ın bilboard tepkisine de cevap veren Taban, “Her türlü görüşe saygı duyuyorum. Ben belediye çalışmalarımda bir siyasi parti logosu kullanmadım. Görevimin şuan başındayım. Çalışmalarımı titizlikle yönetiyorum, Reklam yapma merakında olan biri değilim. Vatandaşlarımızın hakkını hukukunu koruyarak çalışmalarımı sürdürüyoruz. En mütevazı çalışmaları yapan belediye başkanlarından biriyim. Onların fikridir. Bilboard indirme kaldırma söz konusu değil. Varsa da böyle bir şey bana iletsinler. Problem varsa iyi niyet çerçevesinde bize iletilirse, biz gereğini yaparız. Bana gelen bir şey yok.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim