İnegöl Hastane Derneği (İHD)sağlık çalışanlarına yönelik desteklerine bir yenisini daha ekledi.  İnegöl’de yaptığı sosyal yardımlarla adından Türkiye’de söz ettiren, birçok sivil toplum kuruluşu ve derneğe örnek olan İHD; bu kez filyasyon ekiplerine en temel ihtiyacımız olan tonlarca su takviyesinde bulundu.

İnegöl Hastane Derneği birçok alanda İnegöl’ün dört bir yanında görev yapan sağlık kahramanlarının yanında olmaya devam ediyor. İHD Başkanı Yasin Altuntepe ve beraberindeki heyet son olarak İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İHD Başkanı Altuntepe burada yaptığı açıklamada, “Pandemi nedeniyle desteklerimiz hayırseverlerimizin desteğiyle hız kazandı. Desteklerimizin sürdürülebilir ve devamlı hale gelmesi bizleri ve sağlık çalışanlarımızı çok mutlu ediyor. Yasaklardan dolayı kapalı olan işletmeler sebebiyle sahada görev yapan arkadaşlarımızı düşünerek bu kez su desteğinde bulunduk. Tonlarca su dağıtımını gerçekleştirdik ve su desteğimiz devam edecek.” dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE ALTUNTEPE’DEN TEŞEKKÜR

“İHD olarak kuruluşumuzdan bu yana yaptığımız yardımlarda desteklerini esirgemeyen İnegöl esnafı ve iş insanlarına şükranlarımızı sunarız” diyen Altuntepe, şöyle devam etti
 “Yaşam Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turhan’a, Cevahir Orman Ürünleri firması sahibi Rıdvan Cevahir’e ve Sefer Kaya’ya desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Alacağımız tedbirler kadar en kısa sürede koronavirüsü yeneceğimiz gibi birbirimize destek olarak da bu süreci en iyi şekilde atlatacağımıza inanıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim