İnegöl’de psikolojik sorunları olduğu öne sürülen eski halter sporcusu Yusuf M. (24), bu kez de araçlara, tabelalara ve işyerlerine zarar verdi. 29 Ekim tarihinde İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü´nün spor salonundaki voleybol filesini koparıp, tribün koltuklarını kırarak 30 bin liralık zarara yol açan genç, bu gün de çarşı merkezinde esnafların dükkanlarına ve araçlarına zarar verdi.

Psikolojik sorunları olan genç, bugün Turgutalp, Burhaniye ve Cuma mahallelerinde yaya olarak gezerek elindeki kemerle araçlara vurmaya başladı. Kemalettin Samipaşa caddesi üzerinden yürümeye başlayan genç, elindeki kemerlere araçlara, işyerlerine vurarak yürüdü. İhbarı alan polis ekipleri genci, bulmak için çalışma başlattılar.

İnegöl Belediyesi mevkiinde olduğu tespit edilen genç, polis ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu etkisiz hale getirildi. Kelepçelenen genç, polis nezaretinde İnegöl Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Hastanede de rahat durmayan genç, etrafa tehditler saçtı. Polis ekipleri tarafından yeniden etkisiz hale getirilen şahıs, müşahede altına alındı.

Saldırgan genç, 29 Ekim 2020 tarihinde de İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü´nün spor salonundaki aletlere zarar verirken güvenlik kameralarına yansımıştı.

Editör: TE Bilişim