Özel otomobili ile seyir halindeyken, direksiyon başında kalp krizi geçirdikten sonra kabak tarlasına giren yaşlı sürücü hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, 35 YU 191 plakalı özel otomobil ile Bilecik´ten İnegöl´e seyir halinde olan sürücü 70 yaşındaki Tevfik Aykut, İnegöl´e bağlı Şipali mahallesi mevkiinde kalp krizi geçirdi. Sürücünün direksiyon başında kalp krizi geçirmesi sonucu özel otomobil yoldan çıkarak kabak tarlasına girdi. Gece yaşanan olayı sabah saatlerinde tarlaya giden mahalle sakinleri fark etti. Bir aracın uzun süreden beri kabak tarlasının ortasında durduğunu fark eden mahalle sakinleri, tarla sahibi Ahmet Çetin´i arayarak haber verdiler.

TARLASINA GELİNCE…

Kabak ektiği tarlasına gelen çiftçi Ahmet Çetin, tarlasının ortasında duran özel otomobile yaklaştı. Aracın içine bakan çiftçi, şoför koltuğunda hareketsiz yatan şahsı görünce durumu sağlık ve Jandarma ekiplerine haber verdi.

ÖLÜ BULUNDU

Belirtilen yere gelen sağlık ekipleri, müdahale için jandarma eşliğinde aracın kapısını açtılar. Sağlık ekipleri, şoför koltuğundaki sürücünün hayatını kaybettiğini tespit ettiler. Jandarma ekibinin incelemesinde, özel otomobil sürücüsü 70 yaşındaki Tevfik Aykut´un direksiyon başında kalp krizi geçirdiği, özel otomobilin kontrolden çıkarak yolun solundaki kabak tarlasına girdiğini tespit ettiler.

Cenaze, Jandarma Olay Yeri İnceleme ve Savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

OLAYI ANLATTI

Tarla sahibi Ahmet Çetin, mahalle sakinlerinin kendi tarlasında bir aracın uzun süredir durduğunu söylediğini belirterek, “Bende tarlama gelip aracın içine baktığımda, sürücünün hareketsiz olarak durduğunu gördüm. 112 ve jandarmaya haber verdim. Onlar gelip baktılar. Sürücü hayatını kaybetmiş. Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabırlar versin” dedi. YAVUZ YILMAZ

 

Editör: TE Bilişim