Süper Amatör :
Süper Amatör Kümedeki heyecan devam ediyor. Takımlar son düzlüğe girmeden önce bu hafta viraja girecek. İstediğimiz sonuçlar olmazsa Doğugücü Gençlik hariç takımlarımızın son haftadaki müsabakalarının İnegöl için önemi olmayacak.

Doğugücü Gençlik cezası sebebiyle Bursa‘da oynadığı maçta Mustafa Kemalpaşaspor ile 0–0 kalarak play–off için gün saymaya başladı. Gençlergücü lig sonuncusu O.Yeniköyspor deplasmanında golcüsü Özgür Gür‘ün golleriyle sahadan 3–1 galip ayrılarak umudunu sürdürdü. 3 puan geldi ancak derbi öncesi 4 oyuncusu kırmızı kart görerek cezalı duruma düştü. Ayrıca maalesef rakip takımdan bazıları futbolu, karate ve judo ile karıştıranlar olmuş diye duyduk! Kafkas Kartalı evinde Gürsu Belediyespor‘u 2 – 0 yenerek az da olsa bu yarışta ben de varım dedi. Tadı tuzu kalmayan Kurrtuluşspor sahasında Orhanelispor’a 5–3 kaybederek ligin bitmesini arzular duruma geldi.

Lig ikincisi Doğugücü Gençlik son deplasman maçını Gürsu Belediyespor‘a karşı oynayacak. Bitime bir hafta kala önemli bir derbi maçı bizleri bekliyor. Lig dördüncüsü Gençlergücü ile Kafkas Kartalı‘nın karşılaşacağı maç beraberle biter ve bir mucize olmazsa her iki temsilcimiz de havlu atar. İlk yarıdaki mücadele 2–2 bitmişti. Kurtuluşspor bu hafta hükmen kazanacak.
 
İkinci Amatör Küme : 
 
Dördüncü haftada Cerrah Gençlik deplasmanda Selimspor‘u 2-0 yenerek yoluna kayıpsız devam ediyor. Ligin yeni Mobilyaspor deplasmanda İsabeyspor‘a 3-1 kaybetti. Ilgarspor, Yenişehir‘de Söylemiş Başakspor‘a 5–3 kaybederek galibiyete hasret kaldı. Cerrahspor bu hafta İnegöl‘de 1947 Çekirgespor‘u konuk edecek. Mobilyaspor evinde komşu ilçenin temsilcisi Söylemiş Başakspor‘u misafir ederken Ilgarspor ise orta sıralardaki Selimspor‘a karşı İnegöl‘de üç puan savaşı verecek.

Anılarla Futbol: 
Tufangücü-Hakikatspor maçının 70. dakikası. Ev sahibi takım Tufangücü kendi evinde yenmesi gereken maçta 2–1 yenik durumundadır. Tufangücü‘nün oyuncuları bu maçta hocalarının istediği gibi mücadele etmemektir. Antrenör Canip Hoca istediği kadar oyuncularını uyarsa da beklediği mücadeleyi sahada görememektedir. Bir ara bir köpek bir boşluktan saha içine girer ve gelişi güzel istediği şekilde koşar. Köpek oyun oynamak niyetindedir. Birkaç oyuncu köpeği tutmak için hamle yapsa da köpek her fırsatta kaçmayı başar. Bu sırada su içmek için kulübeye 3 – 4 oyuncu gelir. Bunu gören Canip Hoca onlara seslenir:
-    Beyler, şu köpeği görüyor musunuz? Onun yarısı kadar koşsanız bu maçı alırız. Biraz isteyin, mücadele edin.