Fiyat olarak oldukça uygun ve iş hayatında insanlara büyük kolaylıklar sağlayan ofis seçeneklerine sanal ofis denir. Kişilere istedikleri alanda çalışma imkanı sunan bu ofis yöntemi, genel olarak home ofis çalışanlar ya da iş sahasında bulundukları için ofise ihtiyaç duymayanlar tarafından tercih edilmektedir. İş sahipleri kiralayacakları sanal ofisi şirket adresi olarak gösterme ve sekreterya hizmeti sayesinde de gelen çağrıların firma adıyla karşılanması gibi hizmetlerden faydalanabilmektedir. Bu hizmetlerin yanı sıra, şirket sahibi müsait olduğunda çağrıların kendisine aktarılması, şirkette bulunmadığı takdirde de gelen çağrının detayları mail üzerinden not olarak iletilmektedir.

Gerek ofis gerekse ofis  koşulları olmadan işlerini resmi olarak sürdüren kişiler günümüzde sanal ofis yöntemini tercih etmektedir. Sanal ofis, firmalara şirket kurulumlarını gerçekleştirebilmeleri için ihtiyaç duydukları resmi adresi sağlamalarına yardımcı olmaktadır. İstanbul Avrupa yakası sanal ofis imkanlarından faydalanarak resmi işlemlerinizi sürdürebilir, dilediğiniz lokasyonu iş yeri adresiniz olarak gösterebilirsiniz. Tercih edilen ofislerde, gelen müşteriler prestijli bir alanda karşılanarak, hizmet görürler. Farklı meslek grupları da ofise ihtiyaç duymadan sanal ofis sayesinde varlıklarını sürdürebilmektedir.

İstanbul'un En Gözde Semtlerinde Ofisiniz Olsun

Her iş sahibi, prestijli semtlerde bir ofise sahip olmak ister. İstanbul Avrupa yakası sanal ofis imkanı sunan Kamara, girişimcilere ve firma sahiplerine İstanbul'da istedikleri lokasyonda çalışma fırsatı veriyor. Freelance çalışanlar, home ofis çalışanlar, proje işlerini sürdürenler ya da işinden dolayı sıklıkla seyahat edenler ve bu tür ofiste bulunma durumunun olmadığı mesleğe sahip olanlar sanal ofisleri tercih etmektedir. İş sahiplerine sunulan bu hizmette gelen posta ve kargoların karşılanması ve güvenli bir saklanması, gelen çağrıların yanıtlanması ve duruma göre çağrının yetkiliye aktarılması gibi pek çok imkan bulunmaktadır. Farklı ihtiyaçlara cevap veren sanal ofis yöntemi, kişilerin küçük detaylara zaman ayırmasına gerek kalmadan bir ofis adresine sahip olmalarını sağlar. Ofisin küçük ihtiyaçlarıyla uğraşmak durumunda kalmayan kişilerin işlerinde daha verimli ve başarılı olabileceği unutulmamalıdır. Kamara Hazır Ofis, kişilere istedikleri lokasyonda çalışma fırsatı sunar. İstanbul'da; Beyoğlu İstiklal, Şişli, Levent, Altunizade, Altıntepe ve Bostancı gibi en meşhur semtlerde çalışma imkanına sahip olmanız mümkündür.

Anonim ya da şahsi olması fark etmeksizin her şirket sahibi dilediği semtte istediği ofisi kiralayabilmektedir. Sanal ofis kavramı ülkemizde yeni duyulan bir kavram olmasına rağmen, sunmuş olduğu çalışma ve hizmet kolaylığı sayesinde oldukça hızlı bir şekilde kabul görmüştür. Sanal ofisler sayesinde tek bir yere bağlı kalmayarak istenilen lokasyonda çalışmalarınızı sürdürebiliyorsunuz. Bu gibi esnek imkanlar sebebiyle sıkıcı iş toplantılarından ve ofis hayatından sıyrılmanız mümkündür. Her bütçeye uygun ofislerde çalışma imkanına sahip olmanın yanı sıra resmi adres olarak gösterme ve telesekreter hizmetinden yararlanabilmek sanal ofisi tercih etmek için önemli detaylar arasında yer almaktadır. Avrupa yakası sanal ofis hizmeti sunan Kamara, donanımlı ekibi sayesinde hali hazırda kurulu ofisler gibi hizmet vermektedir. Sanal ofisi toplantı görüşmeleriniz için saatlik ya da günlük olarak kiralayabilirsiniz. Nezih toplantı salonları ile birlikte iş toplantılarınızda daha kaliteli sunumlar yapabilmek adına Kamara hazır ofis fırsatlarını da değerlendirebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim