İnegöl’ün en büyük çocuk oyun merkezi olan Bücürland Çocuk Eğlence Merkezi 17 Ocak Cuma günü yapılacak açılış töreniyle hizmete giriyor.
İnegöl’ün ilk ve en büyük çocuk oyun merkezi Bücürland, 17 Ocak Cuma günü Sinanbey Mahallesi Alanyurt Caddesi No 15’te düzenlenecek olan açılış töreniyle hizmete giriyor.
Sahipliğini İnegöllü iş adamı Reis Yurdakul’un yaptığı Bücürland Çocuk Eğlence Merkezi 1000 metrekare kapalı alana sahip olup içerisinde 0-5 yaş soft play, 5-11 yaş soft play, 5-14 yaş trambolin park guruplarıyla çocukların dijital platformundan uzak kalıp enerjilerini atabilecekleri oyun gurupları ile hizmet verecek.


ÖZEL GÜNLERİNİZE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
Bücürland Çocuk eğlence merkezi günün her saati sabah 10:00 ile 22:00 saatleri arası hizmet verecek. Çocuklarının güvenli bir şekilde eğleneceği ve enerjilerini atacakları bu tesiste aileler ise çocuklarını bekleyebilecekleri kafeterya da zaman geçirebilecekler. Bücürland Eğlence Merkezinde oyun gurupların yanı sıra doğum günü organizasyonları, okul aile birliği projeleri ve tüm özel günlere hizmetlere ev sahipliği yapacak. 
Bücürland Çocuk Eğlence Merkezi'nin 17 Ocak cuma günü saat 14:00’de gerçekleşecek açılış törenine ise iş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.


MUTLU ÇOCUKLAR MUTLU AİLELER
Bücürland Çocuk Eğlence Merkezi sahibi Reis Yurdakul yaptığı açıklamada, “İnegöl’de ilk ve tek olan çocuk eğlence merkezimiz 17 Ocak Cuma günü Alanyurt yolu üzerinde hizmete girecektir. İnegöl’de ilk olma özelliğine sahip olan Bücürland Eğlence Merkezimiz 1.000 metre kare alana sahiptir. Çocuklar oyun alanında oyunlarını oynarken ailelerimiz ise rahat bir şekilde kafeterya bölümünde bekleyebilecekler. İnegöl’de ilk olan eğlence merkezimizde “Mutlu çocuklar, mutlu aileler” sloganıyla dijital platformun olmadığı çocuklarımızın enerjilerini atacağı nezih bir ortam sağlıyoruz. Eğlence Merkezimizde oyun alanının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri, doğum günü organizasyonları, okul aile birliği projeleri ve tüm organizasyonlara ev sahipliği yapacak. Ayrıca her ayın belirlenen bir gününde engelli çocuklarımıza hizmet edeceğiz. Açılış gününe özel oyun alanımızdaki oyuncaklarımızı çocuklarımıza ücretsiz olarak sağlayacağız. Tüm İnegöl halkımızı 17 Aralık Cuma günü Bücürland Eğlence Merkezimizin açılış törenine bekliyoruz” dedi.

Reis Yurdakul: 2247190099 05073313613

Editör: TE Bilişim