Yüksek üretim kapasitesi, ürün çeşitliliği ve geniş bayi ağı ile her geçen gün büyümeye devam eden Weltew Home, 21-26 Ocak tarihleri arasında bu sene 16.’sı düzenlenecek ve CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek

CNR İmob Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na katılım sağlayacak.

Aralarında Çin, ABD, Almanya, Hindistan, Polonya, Vietnam, Japonya, İtalya, Güney Afrika, Malezya, Rusya, Britanya ve Meksika gibi ülkelerin de alım heyetleriyle katılım sağlayacağı fuarda Weltew Home, en yeni modellerini Hall 2’de A-13 sergileyecek.

1996 yılından bu yana Türkiye’nin lider ve öncü mobilya markalarından biri olarak sektörde hizmet veren Weltew Home, 21-26 Ocak tarihleri arasında CNR İmob Mobilya Fuarı’nda hem iç pazardan hem de dış pazardan B2B ve B2C misafirlerini ağırlayacak.

“Weltew Home olarak İmob Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nın amiral firması olmaya devam edeceğiz” diye belirten Weltew Home Yurtiçi Satış Müdürü Akın Can, “Yaklaşık 800 metrekarelik standımızla hem fuarın en büyük hem de en çok ziyaret edilen standı olmayı hedefliyoruz. 6 gün boyunca 50 bin yabancı ve 100 bin yerli olmak üzere 150 bin ziyaretçinin standımızı ziyaret etmesini beklediğimiz bu fuarda, 2020’nin modası olan metalin ve ahşabın birbirine uyumunu tüm ürünlerimizde sergileyeceğiz” dedi.

Fuarların dünyaya açılmada en büyük fırsatlardan biri olduğunu vurgulayan Weltew Home Yurtdışı Satış Müdürü Okan Özkan ise; “2020’ye özel yeni koleksiyon ve tasarımlarımızla panel mobilya, oturma grubu, baza ve yatak takımlarımızı ziyaretçilerin beğenisine sunacağız. Yurtdışından gelecek alım heyetleriyle de ihracata yönelik yeni işbirliklerine imza atmayı amaçlıyoruz. Bugün Weltew Home olarak 2019 yılında yaklaşık 16 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdik. Dünyanın en prestijli mobilya fuarlarından biri olan İmob ile yeni pazarlara açılmayı ve fuarın getirisiyle ihracat ağımızı 24 milyon dolar olarak büyütmeyi hedefliyoruz” dedi. 

“İMOB’DA 24 ÇEŞİT ÜRÜN SERGİLEYECEĞİZ”

Akın Can: “Weltew Home olarak, 2019 yılında 15 yeni koltuk ürününü koleksiyonumuza eklerken yıllık ciromuzun %65’ini bu yeni ürün gruplarının satışından sağlamıştık. 2020 yılında da en yeni ürünleri mobilya sektörüne kazandırmaya devam edeceğiz. Genç odasından yatak odasına, yemek odası ile koltuk ve yatak çeşitlerimizden bazaya kadar 2020 yılı koleksiyonumuza ait 24 çeşit yeni ürünü İmob’da sergileyeceğiz. Fuar kapsamında patentli ürünlerimizi sergileyerek Türk mobilyasının modern tasarımını, konfor ve kalitesini tüm dünyaya göstermeye hazırlanıyoruz” diye ifade etti.

Weltew Home Yurtiçi Satış Müdürü Akın Can: “Mobilyada yılın ilk müjdesi olan %8’e düşen KDV indiriminin etkilerini fuar boyunca hissedeceğiz. Yurtiçi ve yurtdışından 50 yeni franchise anlaşması yapmayı hedeflediğimiz İmob Mobilya Fuarı, sektörümüzün 2020 takvim başlangıcı olacak” dedi.

Weltew Home Yurtdışı Satış Müdürü Okan Özkan: “Weltew Home olarak yurtdışında halihazırda 19 konsept mağaza ile hizmet veriyoruz. Fuarda gerçekleşecek görüşmeler neticesinde ve 2020 hedeflerimiz doğrultusunda bu yılın sonuna kadar yurtdışında 35 mağaza sayısına ulaşmayı ve yılsonuna kadar ayrıca 24 milyon dolarlık ihracat rakamına ulaşmayı hedefliyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilişim