İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Dernek Başkanı Faruk Toptaş ile yönetim kurulu üyeleri, kulüp tesislerinde ziyaret ederek, İnegölspor'a maske desteği verdiler.
Ziyarette konuşan İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Dernek Başkanı Faruk Toptaş, “Öncelikle bizleri ağırlayan çok değerli Kulüp Başkanımız Münür Kanar ile yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. İnegölspor’umuza da Play-Off’larda başarılar diliyorum. Umarım geçmişte kapısından döndüğümüz 1.Lige çıkarız. Biz İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği olarak İnegölspor’umuza hem ziyaret etmek hem de maske alarak destek vermek istedik. Umarım bizim gibi tüm derneklerde kulübümüzü ziyaret ederek destek verirler” dedi.
Kulüp Başkanı Münür Kanar ise, “Ziyaretiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Verdiğiniz destek bizim için çok önemli. Sezon başı devraldığımız kulübümüz çok ama çok zor durumdaydı. Çük şükür bu zor durumdan uzaklaştık. Hem sportif olarak hem de mali olarak iyi noktalara geldik. Ama borç yükümüz hala mevcut. Bu manada bugüne kadar destek veren herkese çok teşekkür ediyor verilen desteklerin devamını beklediğimizi belirtmek istiyorum. İnşallah Play-Off’ların sonucunda hedeflediğimiz 1.Lige çıkacağız.  Yeter ki bize güvenin ve inanın” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim