Geçtiğimiz hafta lider Manisa Futbol Kulübünü deplasmanda yenerek, ligdeki ilk mağlubiyetini aldıran İnegölspor, sezonun ilk yarısını Amed Sportif Faaliyetler maçıyla tamamlayacak.

TFF 2. Ligde 17. hafta müsabakalarıyla sezonun ilk yarısı sona erecek. Son 2 haftada 6 puan kazanan İnegölspor, ilk yarının son maçında Amed Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak. Bordo Beyazlı ekibimiz, rakibini yenerek ilk yarıyı 3 puanla kapatmak istiyor.

İlçe Stadında Pazar günü oynanacak olan mücadele saat 13.30’da başlayacak. Maçı ise hakem Adem Cinek yönetecek. İnegöl İlçe Spor Güvenlik Kurulunun aldığı kararla, maça misafir seyirci alınmayacak.

Maça ilişkin konuşan Teknik Direktör Murat Yoldaş, “Hafta sonu çok değerli bir galibiyet kazandık. Bizi çok memnun eden iyi bir galibiyet. Ama beni daha çok memnun eden şey oyuncularımızın 1. dakikadan 95. dakikaya kadar ki olan inançları, mücadeleleri, oyun anlayışları, oyun disiplinleri. Oynanmadan maç kazanılmaz. Takım olabilmenin havasını yaşadılar ve bunu tüm benlikleri ile sahaya yansıttılar. O yüzden çok mutluyum. Onları cani gönülden tebrik ediyorum. Bu maçı da unutmamız lazım. Değerli güzel galibiyeti oynayacağımız maçla taçlandırırsak, çok daha güzel olacak. Bu maçın çok büyük önemi var. Aynı ciddiyetle aynı hassasiyetle o maça da bakıyoruz. Oynadığımız Manisa maçından daha ciddi bakmalıyız. İnşallah onu da en iyi şekilde kapatıp, devreye iyi girmek istiyoruz.” dedi.

HAFTANIN PROGRAMI

13.00 Hekimoğlu Trabzon-Başkent Akademi (Vakfıkebir)

13.30 Sancaktepe-Manisa FK (15 Temmuz)

13.30 Yılport Samsunspor-1922 Konyaspor (Samsun Yeni 19 Mayıs)

15 Aralık Pazar:

13.00 Şanlıurfaspor-Pendikspor (Şanlıurfa GAP)

13.30 Zonguldak Kömürspor-Afjet Afyonspor (Karaelmas K. Köksal)

13.30 GMG Kırklarelispor-Yeni Çorumspor (Kırklareli Atatürk)

13.30 Hacettepe-Tarsus İdman Yurdu (Etimesgut Belediyesi Atatürk)

13.30 İnegölspor-Amed Sportif Faaliyetler (İnegöl)

13.30 Sarıyer-Gümüşhanespor (Yusuf Ziya Öniş)

Editör: TE Bilişim