Bursa Süper Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Akhisarspor, İnegöl’de konuk ettiği Görükle İpekspor ile karşılaştı. İnegöl Kurtuluş Sahasında karşı karşıya gelen grubun iki kaliteli takımı birbirlerini yenmek için büyük mücadele verdiler. Büyük çekişmeye sahne olan maçta takımlar karşılıklı atılan goller sonunda sahadan 1-1 eşitlikle ayrılarak puanlar paylaştı.

OLAĞANÜSTÜ MÜCADELE ETTİLER

Akhisarspor Antrenörü Mustafa Dinçer yaptığı açıklamada, “Dördüncü hafta itibarı ile grubun en iddialı kadrolarından birini oluşturan Görükle İpekspor karşısına çıktık. Rakibin oynayacağı oyun tarzını az çok tahmin ediyorduk. Rakip takımın birçok oyuncusunu da yakinen tanıyordum. Buna göre bir oyun planı belirledik ve sahaya çıktık. Rakibi ikinci bölgede bekleyerek orada karşıladık. Top daha çok takipte gibi göründü fakat rakibimiz net pozisyon üretemedi. Biz 17. dakikada İlkay Kuş'un ayağından bulduğumuz golle 1-0 öne geçtik. Rakibimiz 61. dakikada serbest vuruşta kaleciden dönen topu Mevdudi'nin tamamlanmasıyla beraberliği yakaladı. Maç berabere devam ederken İlkay, Özgür ve Şerif ile bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilsek yine öne geçebilirdik fakat olmadı. Kazanmayı çok istediğimiz bu maç 1-1 berabere sonuçlandı. Oyuncularım oyun planına mümkün olduğunca sadık kalarak üzerlerine düşen görevi layıkıyla yaptılar. Olağanüstü mücadele ettiler. Sonuç olarak güçlü ve iddialı bir rakipten bir puan aldık. Haftaya grup lideri olan ve oynadığı dört maçı da kazanmış olan Fethiye Spor ile oynayacağız. Bu maçta da hedefimiz galip gelmek olacak” dedi.

Akhisarspor 1 – 1 Görükle İpek Spor

Saha: İnegöl Kurtuluş Sahası

Tarih: 09.11.2019 – Saat:15:00

Hakemler: Aydeniz Ertuğrul, Nuri Alegöz, Resul Emre Göçmen

Akhisarspor: Süleyman Güzel, Aykut Deniz, Soner Ayna, Mehmet Gümüştekin, Bekir Usta, Bilal Bilgi, Serdar Fışkınçiçek, Umut Can Özelci, İlkay Kuş, Şerif Özşen, Samet Arslan.

Yedekler: Samet Dalgıç, Özgür Gür, Ersin Gümüştekin, Taha Anavatan, Eray Gümüştekin, Aykut Yıldırım, Anıl İmir

Antrenör: Mustafa Dinçer

Görükle İpekspor: Atakan Erman, Hakan Gönül, Mehmet Kurt, Cevdet Aydın, Utku Türk, Volkan Gönül, Yücel Baykal, İlker Ekim, Muhammet Mevdudi Meriç, Yakup Kurt, Gökhan Çakır.

Yedekler: Şükrü Şenocak, Armağan Gürsoy Balcı, Emre Karabulut, Furkan Koltuk, Anıl Alma, Ahmet Derin

Antrenör: Şahin Gökçe

Goller: Dk.17 İlkay Kuş (Akhisarspor). Dk.61 Muhammet Mevdudi Meriç (Görükle İpekspor)

Editör: TE Bilişim