Ekim ayında başlayacak olan Bursa Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Akhisarspor, transfere start verdi.

Akhisarspor transferde, önce geçtiğimiz sezon Akhisarspor formasını başarılı bir şekilde terleten oyuncularla anlaşacak, akabinde dış transfere yönelecek.

Stoper mevkiinde oynayan Selçuk Yentürk ile yeniden anlaşıp 1 yıllık sözleşme imzaladı. Akhisarspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde yönetim kurulu üyeleri Ali Tekeş ve Hüseyin Doğru hazır bulundular.

İmza töreninde yöneticiler tarafından yapılan açıklamada, “Geçen sezon takımımızın şampiyonluğunda önemli paylardan birine sahip olan tecrübeli savunma oyuncumuz Selçuk Yentürk ile yeni sezon için anlaşmış bulunmaktayız. Kendisine ve camiamıza hayırlı olsun” dediler.

1993 doğumlu stoper mevkiinde oynayan Selçuk Yentürk, futbola 2006 yılında İnegölspor altyapısında başladı. 5 sezon İnegölspor formasını terleten Yentürk, daha sonra Kafkasspor’a transfer oldu. 7 sezonda Kafkasspor formasını başarılı bir şekilde giydikten sonra Akhisarspor’a transfer oldu. Geçtiğimiz sezon 1. Amatör Kümede mücadele eden Akhisarspor’un şampiyonluğunda önemli katkıları oldu. Bu yılda Bursa Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Akhisarspor’un formasını terletecek.

Editör: TE Bilişim