Süper Amatör Lig’de Play-off heyecanı yaşayan Akhisarspor’da taraftarın ilgisizliğine Kulüp Basın Sözcüsü Menderes Acar sitem etti. Acar, Bölgesel Amatör Lig’in kıyısında mücadele eden Akhisarspor’a neden destek verilmediğini sorarken, play-off’larda kalan 4 haftalık mücadele için destek çağrısında bulundu.

İnegöl’ü Süper Amatör Lig’de başarıyla temsil ederek play-offlara kalan ve Bölgesel Amatör Küme’ye yükselme şansı yakalayan Akhisarspor’da taraftarın ilgisizliği yöneticilere pes dedirtti.

BU UTANÇ BİZE YETER

Burgasspor karşısında 2-2’lik alınan sonucun ardından sitem dolu açıklamalarda bulunan Akhisar Kulübü Basın Sözcüsü Menderes Acar şunları söyledi; “Değerli Akhisarlılar; play-off mücadelesi verdiğimiz şu günlerde müsabakalara neden ilgi göstermiyorsunuz? Üzülerek söylemek istiyoruz ki 30 bin nüfuslu mahallemizde takımımız destekleyen Akhisar halkından kimse yoktu. Orada mahalle takımımızı sahipsiz bırakarak bu utanç bize yeter.”

NİYE SAHİPSİZ BIRAKIYORSUNUZ

“O halde soruyoruz sizlere. Akhisar sporumuz play-offlarda niye yalnız bırakıyorsunuz. Akhisar spora destek vermek kötü mü? Akhisarspor’umuza yaptığınız bu ihanet, bu nankörlük niye? Kulübümüz tarihinin en güzel günlerini geçirirken, Rakip takımların seyircileri takımlarını sahip çıkarken, Akhisar sporumuzu niye sahipsiz bırakıyorsunuz.

 AKHİSAR SPORUMUZA SAHİP ÇIKIN...  

“Burgazspor müsabakasında canını dişine takarak oynayan futbolcularımıza,  dosta düşmana mücadele nasıl verilir gösteren Teknik ekibimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Play-off maçlarının tamamlanmasına 4 maç kaldı. Oynadığımız 3 maçta iki puan aldık. 3 puanlı sistemde her şey mümkün. Taraftarımızın desteği ile play-offları geçeceğimizi düşünüyorum. Lütfen gelin, mahallemizin gençlerinin geleceği için çok önemli yere sahip olan Akhisarspor’umuza sahip çıkalım.”

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINA ÇAĞRI

Doğugücüspor ile birlikte İnegöl’ü play-offlarda temsil ettiklerini ifade eden Acar, “Oynadığımız rakip takımların mülki idare amirleri desteklerini göstermek adına mücadeleyi izlemeye geliyorlar. Biz de gerek kaymakamımız, gerekse belediye başkanımızdan böyle bir destek beklemekteyiz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim