Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, beraberinde İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ile birlikte İnegölspor’u ziyaret etti.

Önceki gün gerçekleşen ziyarette Aktaş ve beraberindeki heyeti, İnegölspor Başkanı Eşref Güç ve yönetimi kurulu üyeleriyle futbolcular karşıladı.

Ziyarette konuşan Başkan Aktaş, İnegölspor’un yeni tesislerinin önümüzdeki sezona yetişeceğini söyledi. Aktaş, “Doğup büyüdüğüm şehre Belediye Başkanı olarak hizmet vermiş biri olarak, başkanlığını yaptığım İnegölspor bende önemli bir yere sahip. Şehrin tanıtımında önemli rol oynayan İnegölspor’un 2. Ligde başarılı olması bizleri son derece memnun edecektir. Genç Kulüp Başkanı Eşref Güç ve genç yönetim kurulu, ortaya koyacakları başarılı çalışmanın karşılığını lig maçlarında alacaklarına inanıyorum. Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada İnegölspor’a verdiğimiz desteği devam ettireceğimizi söylemek istiyorum. Bugüne kadar 9 Milyon Lira harcama yapılan Karalar Mahallesinde başlayan İnegölspor tesislerinin kalan diğer bölümün tamamlanması için ihaleye önümüzdeki günlerde çıkılacak. Önümüzdeki sezon yeni tesisleri tamamlayarak hizmete sokmayı arzu ediyoruz. İnegöl’ün yetiştirmiş olduğu genç teknik direktör İsmail Güldüren yönetimindeki futbolcu kadrosuna 1 Eylül’de Kırklarelispor maçı ile başlayacak olan lig maratonunda başarılar diliyorum” dedi.

Ziyarette İnegölspor yöneticisi Kani Uçsoy’a da sürpriz yapılarak yeni yaş günü pastası kesildi.

Editör: TE Bilişim