Karadeniz Güvenspor Başkanı İsmail Söylemez ve Genel kaptan Sadullah Kaldırım,  Alanyurtsporlu futbolcularına moral ziyaretinde bulunarak baklava ikram etti. Başkan Söylemez, futbolculara başarılı bir sezon geçirmelerini temenni etti.

Alanyurtspor A Takım Antrenörü Selami Tekin, Karadeniz Güvenspor Başkanı İsmail Söylemez’e baklava jesti için teşekkür etti.  Başkan Söylemez, “2019-2020 futbol sezonu tüm futbol camiasına hayır olmasını temenni ediyorum. Eylül ayında başlayacak olan 1.Amatör lig maçlarında Alanyurtspor’a başarılar dilerim” dedi.

Alanyurtspor Teknik Direktörü Selami Tekin ise, ziyaretleri için Karadeniz Güvenspor Kulüp Başkanı İsmail Söylemez’e ve Genel Kaptan Sadullah Kaldırım’a teşekkür etti. Tekin, “Bu tür ziyaretlerin kulüplerin dayanışması açısından çok önem veriyorum. Yönetim kurulumuzun çabaları sonucunda güçlü bir kadro oluşturuldu. Hedefimiz bir üst ligde mücadele eder duruma gelmek. Alanyurtspor taraftarlarımıza ve İnegöllü sporseverlere güzel müsabakalar izlettirmek istiyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle hedefimize ulaşmayı düşünüyoruz. İnşallah Alanyurtspor için güzel bir yıl olacak. Genç ve dinamik bir kadromuz var. Bu sene hep birlikte başarıyı yakalayacağız. Ziyaret için tekrar teşekkür ediyorum. Ekim ayında başlayacak olan Süper amatör kümede Karadeniz Güvenspor’a başarılar diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan İsmail Söylemez, teknik heyete ve futbolculara baklava ikramında bulundu.

Editör: TE Bilişim