YENİ KARAMANSPOR 0 – 0 İNEGÖLSPOR

U14 Teknik Sorumlusu Yunus Memiş, “U14 Elit Ligi 17.haftada aynı puana sahip olduğumuz ve galip gelenin grubu şampiyon tamamlayacağı Yeni Karamanspor takımına misafir olduk. İki takım velilerinin ve çeşitli futbol adamlarının da yoğun ilgi gösterdiği maçta, kazanan çıkmadı ve puanlar paylaşıldı. Özellikle 1. yarıda rakibine baskı kuran, topa sahip olan, rakibine pozisyon vermeyen, girdiği pozisyonları değerlendiremeyen taraf bizdik. İstediğimiz tempoda oyuna götüren, daha akılcı ataklar yapan, pas trafiğini organize bir şekilde yapan bizdik. 2. yarı tempomuzun düşmesi, topa sahip olamamamız, gol bulamayınca telaşe kapılmamız oyunumuzu çok etkiledi. Rakibimizin kendine güveni gelmesi ile oluşan baskıda zor anlar yaşadık. Yaptığımız oyuncu değişiklikleri ile bu baskıyı kırmayı ve oyuna tekrar ortak olmayı düşündük. Ancak bunda da başarılı olmadık. Neticede ilk maçta olduğu gibi 2. maçta da birbirimize üstünlük sağlayamadık. Bu durumda ligin bitimine 1 hafta kalmasına rağmen aynı puanda olduğumuz ve birbirimize üstünlük sağlayamadığımız için genel avaraj da söz konusu olmadığından Yeni Karamanspor ile bir kez daha baraj maçı yapma ihtimalimiz söz konusu. Bu haftaya kadar ve bu önemli maçta iyi işler yapan oyuncularımızı tebrik ediyorum. Gelişmeye ve çalışmaya devam edeceğiz. Umarım grubu şampiyon olarak kapatır ve Türkiye finalleri eleme gruplarına direk gideriz” dedi.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR 0-7 İNEGÖLSPOR

U15 Teknik Sorumlusu Caner Taban, “B.G.G. Ligi 16. haftası erteleme maçında deplasmanda Zonguldak Kömürspor'un konuğu olduk. Zayıf rakibimiz karşısında maç boyunca üstün olan taraf bizdik. Gücümüzü, oyunumuzu çok fazla test edebileceğimiz bir maç olmadı. Bizim adımıza güzel tarafı bütün oyuncularımızın yeterince süre alması oldu. Alınan galibiyetten dolayı sporcularımı tebrik ediyorum” diye konuştu.

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR 0-8 İNEGÖLSPOR

U16 Teknik Sorumlusu Selahattin Esen, “TFF B.G.G. Ligi 1. Bölge 2. Grup U16 Liginde Zonguldak Kömürspor ile deplasmanda karşılaştık. Maça önde baskı ile başladık. Takım boyumuzu iyi ayarlayınca top kayıplarında yardımlaşmayı iyi yapınca, rakibin hızlı ataklarına engel olduk. Bulduğumuz goller neticesinde özgüvenimizle birlikte oyun hakimiyeti elimize geçti. Maçın genelinde topun bizde kalması önemliydi. Ama daha fazla ve hızlı pas oyunumuzu sergileyemedik. Bulduğumuz pozisyonların çoğunu gole çevirdik. Farklı bir galibiyet aldık. Oyuncularımı kutlarım. Aynı ciddiyetle çalışmalarımızı sürdürüp gelişen, büyüyen takim olmaya devam edeceğiz” dedi.

İNEGÖLSPOR 5-1 ZONGULDAK KÖMÜRSPOR

U17 Teknik Sorumlusu Murat Yakşi, “Maçın ilk dakikasından itibaren rakip alanda kurdumuz baskı sonucunda, bize maçı kazandıracak golleri ardı ardına bulduk. Gollerden sonra rakip takım oyun disiplininden kopması sonrası çok fazla gol pozisyonuna girmemize rağmen, bunlardan çok azını gole çevirdik. Sevindiğimiz nokta sezon başında koyduğumuz hedefe emin adımlarla gitmekteyiz. Her geçen hafta oyuncularım kendi güçlerini sahaya yansıtmaktalar ve bu da bize sıralamada en üst yerde bulunmamızı sağlıyor” diye konuştu.

İNEGÖLSPOR 9-0 ZONGULDAK KÖMÜRSPOR

U19 Teknik Sorumlusu Suat Güneş, “Grubun alt sıralardaki rakibimiz Zonguldak Kömürspor’a karşı erken bulduğumuz gollerden sonra sporcular oyun disiplininden kopmadılar ve farklı skor elde ettiler. Bu galibiyetle liderliği yeniden ele geçerdik. Bütün oyucuları yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim