İnegölspor Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Özgür Şahin ile altyapı antrenörleri, Teknik Direktör Osman Özdemir ve ekibini ziyaret ettiler.

Altyapının geleceği ve planlaması hakkında karşılıklı istişarelerde bulunulan toplantının ardından açıklama yapan Teknik Direktör Osman Özdemir, “Öncelikle nazik ziyaretlerinizden dolayı siz değerli hocalarıma çok teşekkür ediyorum. İnegölspor’umuzun altyapısı son yıllarda gerçekten çok güzel işler başardı ve A takıma 10’larca futbolcu yetiştirdi. İnşallah bu oyuncularımız A takımda kendilerini göstererek uzun yıllar İnegölspor’umuza ve Türk futboluna hizmet edecekler. Ben bu oyuncularımızın yetiştirilmesinde emeği bulunan tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Özgür Şahin ise, “ Bizleri ağırladığı için Teknik Direktörümüz Osman Özdemir ile ekibine çok teşekkür ediyorum. Hocamız ve ekibi ile birlikte hareket ederek, gelecek dönemlerde altyapımızdan A takımımıza daha fazla oyuncu çıkarabilmek için nelerin yapılabilmesi gerektiği hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Şuanda altyapımızdan A takımımıza çıkarttığımız 11 oyuncumuz mevcut. İnşallah önümüzdeki dönemlerde bu sayı giderek artacak. Ben yeni sezon öncesi hocamıza ve ekibine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim