Spor Toto Bölgesel Gelişim Ligi 2.Grup'ta mücadele eden ekiplerimiz oynadığı 2 maçta 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde etti. 2 ekibimiz ise haftayı bay geçti.

U19 ekibimiz Yeniceköy sahasında ağırladığı Kardemir Karabükspor’u 4-1 mağlup etti.

Ekibimiz bu sonucun ardından oynadığı 19 maçta 12 galibiyet 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde ederek, topladığı 40 puanla 1. Sıradaki yerini korudu.

U-17 ekibimiz Yeniceköy sahasında ağırladığı Tuzlaspor U-17 takımına 1-0 mağlup oldu.

Ekibimiz bu sonucun ardında oynadığı 20 maçta 11 galibiyet 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde ederek, topladığı 37 puanla 4. sıraya geriledi.

U-16 ile U-15 ekiplerimiz ise haftayı bay geçti.

Maçların ardından değerlendirme açıklaması yapan Altyapı Antrenörlerimiz şunları söyledi:

U-17 Teknik Sorumlumuz Murat Yakşi, “Tuzlaspor ile Yenice sahasında karşılaştık. Sezon başından beri kora kor oynadığımız özel maçlardan birini oynadık. İyi mücadele ettik. Oyunun 75. Dakikadasın da pozisyon hatası yaptık gol yedik. Beraber liği yakalamak için pozisyonlara girdik fakat bir türlü sonuca ulaşamadık. Sonuca asla takılı kalmadan oyunumuzu geliştirmeye devam edeceğiz. Mücadelelerinden ötürü oyuncularımı tebrik eder başarılar dilerim."

U-19 Teknik Sorumlumuz Selahattin Esen, “Yenice sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaştık. Oyuna hızlı ve baskılı başlama düşüncemizi tam olarak uygulayamadık ama pozisyonlar ürettik sonuçlandırma da başarısızlık gösterdik hızlı oynama düşüncemiz aceleci bir oyun yapısına dönüşünce set oyunu, geçiş oyunu uygulamada oyun hakimiyetimizi ve kontrolü ele almada sıkıntı gösterdi pozisyonlar bulup değerlendirme de başarısız olunca da oyunun ritmimizde oyun disiplininde kopmalar oldu 2.yarıya daha olgun pas oyununu daha iyi uygulayan bir takım görüntüsü ile başladık golü ararken rakibin hızlı atağında kalemizde golü gördük oyundan kopmadan baskımızı arttırdık ve golü bulduk ve bundan sonra fiziksel ve oyunsal gücümüzü daha iyi gösterdik bulduğumuz goller ile maçı kazandık maç eksiğimize rağmen liderliğimizi sürdürüyoruz mücadelelerinden ve galibiyetten dolayı oyuncularımı kutlarım.”

Editör: TE Bilişim