Amatör Liglerin açılış haftasında Süper Amatör Lig temsilcimiz İsaörenspor, bugün saat 16.00’da Kurtuluş Sahası’nda Sölöz G.Birliği ile karşı karşıya geliyor. Hafta içerisinde İsaörenspor Kulüp Başkanı Erhan Ulu’nun yaptığı açıklamalarda İsaörenspor’un maddi sıkıntılardan dolayı bu sezon ligde mücadele etmeyeceği belirtilirken İsaören’in maça çıkıp çıkmayacağı ise maç saatinde belli olacak.

İnegöl’ün en köklü kulüplerinden biri olan ve bu sene 1. Amatör Küme’de mücadele eden Doğanspor ise yine bugün saat 16.00’da Sanayi Sahası’nda Vefa Spor ile karşı karşıya geliyor. Sarı Lacivertli temsilcimiz galibiyet elde ederek sezona 3 puanla başlamak istiyor.

Pazar günü oynanacak olan Süper Amatör Lig mücadelelerinde temsilcimiz Gençlergücü Spor Kulübü, saat 16.00’da Atıcılar-1 Sahası’nda K. Çeşme Kanarya Spor deplasmanına çıkıyor. Doğugücü, saat 16.00’da Kurtuluş Sahası’nda Orhaneli Spor’u konuk ediyor. Kafkasspor, saat 16.00’da Sanayi Sahası’nda Yeniköy Spor’u ağırlıyor. Kurtuluşspor ise, saat 16.00’da Yenişehir Sahası’nda Yenişehir Bld. Spor’a konuk oluyor.

1. AMATÖR

1. Amatör Lig Pazar günü programında ise Karadeniz Güvenspor, saat 16.00’da Soğanlı Sahası’nda Altınsaban Spor deplasmanına çıkıyor. Alanyurt Gençlik, saat 14.00’da Org. Göl Sahası’nda Narlıca Spor’a konuk oluyor. Akhisar Demirspor, saat 12.00’da Kurtuluş Sahası’nda 1922 Mütareke Spor’u, Osmaniyespor ise saat 14.00’da yine Kurtuluş Sahası’nda Panayır Spor’u ağırlıyor. Hocaköy Spor, saat 14.00’da Sanayi Sahası’nda M.K.Paşa 2014 Spor’u, Yenicespor ise saat 16.00’da Yenice Sahası’nda Özlüce Spor’u konuk ediyor.

Editör: TE Bilişim