Sezonun ilk yarısını Hacettepe galibiyetiyle 14 puanda tamamlayan İnegölspor, 11. hafta erteleme maçında deplasmanda Ankara Demir ile karşılaşacak.

Misli.com 2. Lig Beyaz Grubun 11. haftasında Ankara Demir ile İnegölspor arasında oynanacak olan maç, rakipte görülen vakalar nedeniyle ertelenmişti.

Ligde ilk yarı oynanan son hafta maçlarıyla tamamlanırken; İnegölspor, erteleme maçında bugün Ankara Demir’e konuk olacak. Saat 13.00’te başlayacak olan mücadeleyi Adnan Deniz Kayatepe yönetecek. Zorlu maç öncesi İnegölspor’da 3 önemli eksik bulunuyor. Gökhan Kurumuş kırmızı kart,  Bünyamin ve Ali Aydemir sarı kart cezalısı.

YAKALADIĞIMIZ BU GÜZEL HAVAYI DEVAM ETTİRECEĞİZ

Maça ilişkin konuşan Takım Antrenörü Özgür Şahin, “Yakaladığımız bu güzel havayı devam ettireceğiz. Oyun ve mücadele olarak yükselen bir çizgimiz var. Takımımızın performansı gayet iyi. Moral motivasyonumuz gayet iyi. Ankara Demir maçında boşta olan bir 3 puan var. O 3 puana talibiz. İnşallah orada en güzel şekilde mücadele edip, İnegöl’e puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Alacağımız her puanın avantajı var. Rakibimizin pozisyonlarını analiz ettik ve son maçını canlı olarak gidip izledik. Yaptığımız incelemelere göre rakibimizi analiz ettik” dedi.

Editör: TE Bilişim