TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Pendikspor sponsorluğunu Area Mobilya üstlendi.

SİZLERİN BAŞARISI BİZLERİ GURURLANDIRIYOR

İnegölspor Başkanı Münür Kanar ile yönetim kurulu üyeleri, Area Mobilya Genel Müdürü Fikret Alan'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Area Mobilya Genel Müdürü Fikret Alan, “Ziyaret için Kulüp Başkanımız Münür Kanar ile yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Öncelikle yeni görevinizde başarılar diliyorum. Son haftalarda alınan başarılı sonuçlardan dolayı sizleri, teknik heyet ve futbolcuları da tebrik etmek istiyorum. Sizlerin başarısı bizleri gururlandırıyor. Firma olarak geçmiş sezonlarda olduğu gibi bu yılda İnegölspor'umuzun yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu manada İnegölspor'umuzun hafta sonu karşılaşacağı Pendikspor deplasman sponsorluğunu üstleniyoruz. İnşallah desteğimiz uğurlu gelir ve galibiyet serisine İstanbul'da da devam edilir” dedi.

ÇALINMADIK KAPI BIRAKMIYORUZ

Başkan Münür Kanar ise, “Bizi ağırladığınız için size çok teşekkür ediyorum. Kulübümüz sizin gibi değerli işadamlarının desteği ile ayakta kalıyor. Yönetim olarak kulübümüzü mali açıdan rahatlatmak için canla başla çalışıyor, çalınmadık kapı bırakmıyoruz. Sizin gibi değerli işadamlarımızda sağ olsunlar bizleri eli boş göndermiyor. Bizde aldığımız bu destekleri futbolcularımıza ve personelimize harcıyoruz. İnşallah sezon sonuna kadar hali hazırda bulunan borcu indirebildiğimiz kadar aşağı indirmek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Pendikspor maçından 3 puan ile ayrılarak galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Ben bizi ağırladığımız ve destek verdiğiniz için sizlere tekrar çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim