İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ile Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, İbrahim Ortakçı Cam Ayna İşleme ve Mobilya San. Tic. A.Ş. (AS Ortakçı) Yönetim Kurulu Başkanı ve eski yönetim kurulu üyesi Ahmet Ortakçı’ya verdiği desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, şunları söyledi:

“Öncelikle bizleri ağırlayan eski yöneticilerimizden Ahmet Ortakçı kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Kendisi her zaman kulübümüzün yanında ve destekçisi olmuştur. Bugünde sağ olsun desteklerini esirgemedi. İlçemizin böyle güzide firmaları sayesinde kulübümüz ayakta durabiliyor. Ben yönetim kurulum adına verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.”

İbrahim Ortakçı Cam Ayna İşleme ve Mobilya San. Tic. A.Ş. (AS Ortakçı) Yönetim Kurulu Başkanı ve eski yönetim kurulu üyesi Ahmet Ortakçı ise “Firma olarak elimizden geldiği kadar İnegölspor’umuzun yanında olmaya çalışıyoruz. Daha önce kulüpte görev aldığım için işlerin nasıl yürüdüğünü ve zor olduğunu biliyorum. Allah başkanımız ve yöneticilere yardımcı olsun. İnşallah İnegölspor’umuz biran önce hedeflediği noktalara gelir. Biz firma olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. İnegölspor’umuza hafta sonu sahamızda ağırlayacağı Sarıyer maçında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim