2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, pandemi sürecinin ardından çalışmalarına yakın zamanda başlayacak. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegölspor Başkanı Münür Kanar, “Süreç devam ediyor. Direk Play-Off'ta oynayabiliriz” dedi.
İnegölspor Başkanı Münür Kanar, kulüplerin maddi olarak pandemi sürecinde yıpranmasından dolayı direkt olarak Play-Off kararının çıkabileceğini belirtti.

FUTBOLU ÇOK ÖZLEDİK
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Kanar, “Öncelikle futbolu çok özledik. Uzun bir sürecin ardından bazı açıklamalar oldu. Bizler bu açıklamaya sevindik ama üzüldüğümüz anlar da var. Futbolu çok özlemiştik. Bu nedenle liglerin başlaması ile özlediğimiz futbola kavuşmuş olacağız. Üzüldüğümüz yanı ise ülke olarak, millet olarak ve futbol camiası olarak zor günler yaşadık. Futbol olarak duruma bakarsak da, kulüplerimiz zaten zor durumdaydı, bu süreç kulüplerimizi daha fazla yıprattı” dedi.


DESTEK ARAYIŞLARI SÜRÜYOR
Destek arayışlarını sürdürdüklerini belirten Kanar, “Ligler ile ilgili yapılan açıklamaların ardından destek arayışlarına başladık. Daha sonra ismini zikredeceğim iş adamlarımız var. Onlarla destek noktasında bir araya geldik. Arayışlarımız devam ediyor. İnegölspor’un bir adım yukarı çıkması için gecemizi gündüzümüzü birbirine katıyoruz. İnşallah daha iyi noktalara geleceğiz” şeklinde konuştu.


DİREK PLAY-OFF OYNAYABİLİRİZ
Geçen zorlu sürecin ardından takımların daha fazla yıpranmaması adına direk Play-Off kararının çıkabileceğini de belirten Kanar, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:
“Öncelikle başta da söylediğim gibi; kulüplerimiz bu süreçte gerek maddi, gerekse manevi olarak çok yıprandı. Bu nedenle liglerin başlaması gündemde ama masada olan bir gündem de direk Play-Off oynanması. Eğer gündemdeki Play-Off konusu hasıl olursa, diğer takımlar için zorlu geçen bir yıl kısa yolla sona ermiş olacak. Bizler de beklemedeyiz”

Editör: TE Bilişim