Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 19. Olağan Genel Kurulu'nda Sedat Topaloğlu'nun aldığı 238 oya karşılık 311 delegenin desteğini alan Osman Kılıç yeniden Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığına seçildi. Kılıç’ın yönetiminde İnegöl’den Metin Ungan ile Ahmet Mestan yer alırken, konfederasyon delegeliğinde ise Murat Balakuş ile Tahsin Semiz yer aldı.

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 19. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda yapılan seçimli genel kurula tam 555 delege katıldı. Divan Kurulu Başkanlığına Ayhan Barışıcı, Divan Kurulu Başkan Yardımcılığına Recep Günay ile 2 üyenin seçilmesiyle başlayan kongrede saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun Okunması, Denetleme kurulu Raporunun Okunması, Yönetim ve Denetim Kurulu raporlarının ayrı ayrı müzakeresi, Yönetim ve Denetim Kurulu raporlarının ayrı ayrı ibrası ve Tahmini bütçenin okunması ve ibrasının ardından seçimlere geçildi.

BASKF'nin 19. Olağan Genel Kurulu için mevcut Başkanımız Osman Kılıç ile Bursa amatör futbolunun önemli isimlerinden olan Sedat Topaloğlu'nun listeleri yarıştı.

Kongreye katılan 555 delege 6 sandıkta oy kullandı. 1. sandıkta Osman Kılıç 37, Sedat Topaloğlu 61, 2. sandıkta Osman Kılıç 53, Sedat Topaloğlu 35, 3. sandıkta Osman Kılıç 35, Sedat Topaloğlu 45, 4. sandıkta Osman Kılıç 95, Sedat Topaloğlu 23, 5. sandıkta Osman Kılıç 45, Sedat Topaloğlu 31 ve 6. sandıkta Osman Kılıç 46, Sedat Topaloğlu 43 oy aldı. 6 oyun geçersiz çıktığı seçimde Sedat Topaloğlu'nun aldığı 238 oya karşılık 311 delegenin desteğini alan Osman Kılıç yeniden Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığına seçildi.

Editör: TE Bilişim