Bursa Büyükler Basketbol Yerel Liginde mücadele edecek olan Gençlergücüspor basketbol takımı,  geçtiğimiz sezon Çarşıspor forması giyen tecrübeli Oyun Kurucu 1989 doğumlu Batuhan Yeşilova ile anlaştı.

Batuhan Yeşilova Etkili hızlı hücumları ve savunmada sergilediği oyunla aktif. Oyun kurma, dışarıdan içeriden bulduğu şutlarla ön plana çıkıyor

Kulüp tesislerimizde düzenlenen imza törenine yönetim kurulu üyesi Ayhan Güney katıldı. Güney imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Oyun kurucu pozisyonunda oynayan Batuhan Yeşiova anlaşmaya vardık. Ben bu transferin hem İnegöl'e hem de Batuhan kardeşimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah başarılı bir sezon geçirir” dedi. Güney, İnegöl’deki basketbol severlere ve sporseverlere güzel maçlar izleteceklerini de belirtti.

Mavi-Siyahlı ekibin yeni oyuncusu Batuhan Yeşilova ise “Köklü bir kulübe gelmenin mutlulugunu yaşıyorum. İyi bir oluşumun içerisine geldim. İnegöl'e basketbolu sevdirmek istiyoruz. Elimden geldiğince takım arkadaşlarıma hem savunma anlamında, hemde hücum anlamında katkı vermek istiyorum. Bu sezon tüm basketbol ve spor severleri Kapalı Spor Salonuna müsabakalara bekliyoruz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim