İnegöl’de doğayı ve sporu sevenleri bir araya getirerek alternatif spora ev sahipliği yapan DOSTUM, bisiklet takımına yeni üyeler arıyor.

Bugüne kadar pek çok başarıya imza atan DOSTUM Bisiklet takımına yeni üyeler katmak istediklerini belirten Belediye Başkanı Alper Taban, “Doğayı sevenler, sporu sevenler, alternatif spor branşlarıyla tanışmak isteyenler ve bu alanlarda kendini geliştirmek isteyenler için hazırlamış olduğumuz Doğa Sporları ve Turizm Merkezimizde 13 branşla binlerce amatör ve profesyonel sporcuya hizmet vermekteyiz. Merkezimiz kurulduğu günden itibaren spor ve doğaseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Sporcularımız çeşitli branşlarda pek çok müsabakada ilçemizi temsil ediyor ve çok güzel başarılarla geri dönüyorlar” dedi.

TEKNOLOJİYLE BİRLİKTE SPORDAN UZAKLAŞTIK

Başkan Taban konuşmasında teknolojinin insanları spordan uzaklaştırdığını da dile getirerek; “Özellikle teknolojinin hayatımızın merkezine yerleşmesiyle birlikte giderek uzaklaştığımız sporu hayatımızın bir parçası yapmak amacıyla çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Bu noktada en büyük gayretimiz çocuklarımıza spor alışkanlığı kazandırmaktır. Aileler olarak bu konuyu önemsemeliyiz. Çocuklarımızın zararlı alışkanlıklardan uzak durması, hayatlarına disiplin kazandırmaları ve sosyal çevrelerini geliştirmeleri noktasında sporun faydası asla göz ardı edilemez. Sporun çocuklarımızın eğitim hayatlarına olan faydasını da yine hatırlatmak isterim” dedi.

SON BAŞVURU 15 ARALIK

Sözlerine Dostum’un ilgi gören branşlarından biri olan Bisiklet Takımının kadrosunu genişletmek istediklerini dile getirerek devam eden Taban; “Halkımızın büyük ilgi gösterdiği bisiklet takımıza yeni üyeler katmak istiyoruz. Bisiklet takımıza katılmak isteyenler başvurularını http://www.dostum.org.tr/tr/kurslar/dostum-bisiklet-takimi-basvurusu adresinden yapabilirler. Web sitemizde yer alan başvuru formu eksiksiz doldurulmalıdır. Başvurular 15 Aralık Pazar günü saat 23.59'da sona erecektir. Başvuru yapmak için en az 2008 doğumlu olmak gerekmektedir. Başvuracak olanların spor yapmaya elverecek derecede sağlıklı olması gerekmektedir. Başvuru yapacakların ailelerinin izni olması önemlidir. Ayrıca bisikleti olmayan sporcularımıza antrenmanlarda kullanılmak üzere başlangıç seviyesi bisikletler verilecektir. Bisiklet sporuna ilgi duyan tüm halkımızın katılımını bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim