İki ezeli rakip, Kafkasspor ve Yenişehir Belediyespor hafta sonu karşı karşıya gelecek. Lige beklenmedik mağlubiyetlerle başlayan iki kulüp, zorlu mücadeleleri bileniyor. 
Yenişehir Belediyespor liderliğini sürdürmek isterken, Kafkasspor üst sıralara yükselip Play-off iddiasına ortak olmak istiyor. Puan kaybına tahammülü olmayan iki camiada da tek hedef galibiyet.
Tansiyonu yüksek karşılaşma öncesinde Kafkasspor Antrenörü Hüseyin Yoğurtçu açıklamada bulundu.


FAİR PLAY ÇERÇEVESİNDE GEÇSİN
Böyle müsabakaların sporu güzelleştirdiğini ifade eden Kafkasspor Antrenörü Hüseyin Yoğurtçu, “Yenişehir de çıktığımız maçta iyi oynadık. son dakikada yediğimiz golle sahadan beraberlikle ayrıldık. Puan kaybına tahammülümüz yok. Tansiyonu yüksek ve çekişmeli bir müsabaka olacak. Tedbirli ve kontrollü oynayacağız. İyi çalışıyoruz, iyi hazırlanıyoruz. Takımda moral ve motivasyon üst seviyede. Gerginlik olmadan fair play çerçevesinde bir maç geçirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.


AYNI İLİN İKİ TAKIMIYIZ
Futbolcularına a güvendiğini söyleyen Yoğurtçu, sahada oyunu çirkinleştirmeden güzel futbol oynamaya çalışacaklarını dile getirerek, “Dostluk havasında bir maç olsun. Sonuçta aynı ilin iki takımıyız. Taraftarlarımızın itici bir güç olduğunun farkındayım. Onlar bizim en büyük desteğimiz. Her türlü hava şartlarında içerde, dışarıda bizleri destekliyorlar. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum ve bu önemli maça davet ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim