Hayırsever İş Adamı Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsünde eğitim ve öğretim çalışmalarını sürdüren Hacı Sevim Yıldız-1 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bursa'da yapılan Liseler Arası Bilek Güreşi Yarışmasında üstün başarı göstererek Bölge Finallerine katılma hakkı elde etti. 
Konu hakkında açıklama yapan Hacı Sevim Yıldız-1 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Cihan Ülgen; İskender İskender'in 60 Kg A kategorisinde sol kolda 3. ve sağ kolda 5., Ruslan Bayraktar'ın 55 Kg B kategorisinde sağ kolda 2. ve sol kolda 3.; İslam Bayraktar'ın ise 55 Kg A kategorisinde hem sağ hem de sol kolda Bursa 1.’si olduğunu ve bilek güreşçisi öğrencilerin Bolu ve Düzce illerinde yapılacak olan Bölge Finallerine katılacaklarını söyledi.
Okul Müdürü Müslim Serbest ise, Bursa'da yapılan Liseler Arası Bilek Güreşi Yarışmasında başarılı olan ve Bölge Finallerine katılacak olan öğrencileri ve Beden Eğitimi Öğretmeni Cihan Ülgen'i tebrik ederek Bölge Finallerinde başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim