İnegölspor Başkanı Münür Kanar ile Genel Kaptanı Semih Peşin, deplasmanda 2-1 mağlup olduğumuz Tarsus İdman Yurdu maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ
İnegölspor Başkanı Münür Kanar, “Tabi üzgünüm. Bu maçı en azından berabere bitirseydik. 1-0 öndeyken maçı verdik. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla hep beraber buraya geldik. Tarsus uzak bir deplasman. Ben buradan beraberlik bekliyordum ama olmadı maalesef. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Futbolda var ama bu oyun anlayışından hiç memnun kalmadım. Biz 67'den sonra kırıldık. Çok üzgünüm. İnşallah oyuncularımız bu maçın telafisini Afyon maçında yaparlar” dedi.


İNEGÖLSPOR FORMASI BU KADAR KOLAY DEĞİL
Genel Kaptanı Semih Peşin, “Bugün bize yakışmayan bir oyun oynadık. Sahada çok kötüydük. İnegölspor forması bu kadar kolay değil. Biraz kendimize yakışan futbol oynamamız gerekiyor. Bu İnegölspor formasını alıyorsan bu kadar kolay olmamalı yani. Bu kadar kötü futbol oynanmaz. Geldiğimizden beri ilk defa bu kadar pozisyon verdik. Çok üzgünüz yani. Maç kaybedersin ama böyle maç kaybedilmez” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim