Gerçekleşen toplantıya Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, İkinci Başkan Cem Öztürk, Sosyal Yapılanma, Sponsorluk ve Reklamdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Onur Özselek, Mülk Yönetimi ve Projeden Sorumlu Yönetim Kurulu üyes Ömer Faruk Şahin, Taraftar ve Üye İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Enver Kumova ve Stadyum, İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Berat Rızvanoğlu katılırken, İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği adına Başkan Okan Güler, Başkan Yardımcısı Suat Aras ve Genel Sekreter Bilal Peker katıldı. AK Parti Bursa eski Milletvekili Hüseyin Şahin ve Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin'de toplantıya katılan isimler arasında oldular.

BURSASPOR’A BAŞARILAR DİLERİZ

Toplantıda konuşan İMOS Başkanı Okan Güler ise, “İnegölspor olduğu gibi Bursaspor’da da Bursa’nın en önemli markalarından biri. Derneğimizin eski başkanı ve şuan ki İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ’ın başlattığı bir projeyi bizlerin devam ettirmesi ayrıca bir onur kaynağı. Bursaspor stadının en değerli köşesi olan 1963 tribününü bizlerin yani İnegöllü mobilyacıların biz dizayn etmesi de ayrıca bir mutluluk. Mobilyanın başkenti İnegöl’ümüzde üretip, kazanan mobilyacılarımızın desteğiyle en değerli tribünün koltuğunu, sandalyesini temin edip, donatımını sağlayacağız. Bursaspor’umuzun başkanı Ali Ay olmak üzere Bursaspor’a ligde başarılar dileriz” dedi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay‘da bu desteklerinden dolayı İnegöllü mobilyacılara teşekkür etti.

İMOS TARAFINDAN KARŞILANACAK

AK Parti Bursa eski Milletvekili Hüseyin Şahin ise, "Bursaspor Kulübü Başkanı Alİ Ay ve İnegöl Mobilya Sanayiciler Başkanı Okan Güler, Bursaspor'a yeni bir tribün oluşturmayla ilgili teşrifte bulundular. Tribünde kullanılacak mobilya malzemeleri ve dekorasyonu İMOS tarafından karşılanacak. Bu iş birliği hem Bursaspor'un hem de stadımızın güzelleşmesini sağlayacak. Bir Bursalılık bilinciyle, şehir bilinciyle, Bursa'nın katmanlarının Bursaspor'a sahiplendiğini gösterecek. Bu anlayışla İMOS'a ve Bursaspor Kulüp Başkanlığına çok teşekkür ediyorum. Bursalılar olarak Bursaspor'a sahip çıkmamız gerekiyor, takımımızın ihtiyaçları konusunda acele etmemiz gerekiyor. Bursaspor şampiyon takımdır. Şuan yenilenme, yeni tribün oluşturma ve yeni gelir kaynağı oluşturma safhasında Bursa'nın bütün katmanlarının destek vermesi anlayışı içindeyim. Ayrıca Bursaspor'a diğer kuruluşların ve iş adamlarımızın yardım ettiğini biliyorum ama bu yardımı arttırmalıyız. Umarım bu yıl daha güzel bir Bursaspor izleyeceğiz. Güzel bir iş birliği oldu, Bursalılar Bursaspor'a sahip çıkmış oldu, teşekkür ederim" dedi.

Editör: TE Bilişim