Kafkasspor Başkanı Sabahattin Ordu’nun görevinden affını istemesinin ardından İnegöllü işadamı Celal Ter, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesabından başkanlığa aday olduğunu açıklayan Celal Ter, mevcut Başkan Sabahttin Ordu ve yönetimine teşekkür ederek, “Büyük Kafkasspor kulübümüze an itibari ile Başkanlık adaylığımı açıklıyorum” dedi.

Ter sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı;

“Tarihe yazılacak çok ama çok önemli işlere imza atan efsane başkanımız Sabahattin Ordu  ve geçmişten bugüne kulübümüze de emeği geçen tüm başkan ve yöneticilerimize bugüne kadar yapmış ve göstermiş oldukları fedakarlıktan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizi biz yapan gücümüze güç katan birliğimiz ve beraberliğimizin daim olması ümidiyle kulüp başkanlığı görevinden müsaade isteyen Başkanımıza yeni iş hayatında başarılar dileyerek, üyesi olmaktan gurur duyduğum ve yıllarca  yöneticisi olduğum büyük Kafkasspor kulübümüze an itibari ile Başkanlık adaylığımı açıklıyorum. Aynı heyecanla kaldığımız yerden kulübümüzü layık olduğu yere taşımak için mücadelemiz  devam edecektir. Rabbim çıktığımız yolda yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte sizlere karşı mahcup etmesin. Bizlerden desteğini esirgemeyen ve yanımızda olarak bu görevi bizlere layık gören herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum… Biz kenetlendikçe büyüyen bir aileyiz. Zafer inanlarındır…”

Editör: TE Bilişim