CHP İnegöl İlçe Başkanı Kemal Torun ve yönetim kurulu üyeleri, İnegölspor Başkanı Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyelerini kulüp tesislerinde ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan CHP İnegöl İlçe Başkanı Kemal Torun, “Biz İnegölspor’u daha başarılı noktalara taşıyacak arkadaşların olduğunu gördük burada. Genç bir ekip var. Bundan mutluluk duyduk. Biraz ziyaretimizin geç olması, bu pandemi sürecini bitirelim daha geniş katılımı olsun diye düşündük. Baktık kış sezonun gelmesiyle pandemi yaygınlaşıyor. Biran önce arkadaşlarımızı ziyaret edelim dedik. Maçlar başladı. Başarılar dileyelim. Bizim yapabileceğimiz bir şey varsa, arkadaşların isteği doğrultusunda elimizden gelen katkıyı sunarız. İnegöl’ün bir üst lige çıkmasında arkadaşların başarılı olacağına inanıyoruz ve cani gönülden destekliyoruz. Bizleri karşılamaları içinde teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ise, “CHP İlçe Başkanıma ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz. İnşallah bu pandemi illetinden tüm dünya olarak en kısa zamanda kurtuluruz. İnegölspor tüm İnegöl halkının takımıdır. Herkesi yanımızda gördükçe mutlu oluyoruz. İnşallah destekler sayesinde bizde İnegölspor takımımızı hak ettiği yerlere taşıyacağız. Son olarak bu sene 44'üncüsü düzenlenen MODEF EXPO fuarı İnegöl şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kulandı.

Editör: TE Bilişim