Kulüp Başkanı Eşref Güç ile Mali İşler Sorumlusu Aziz Bolat, Dasell Mobilya Satın Alma Sorumlusu Murat Başdinç'i ziyaret ederek, takım forması hediye etti.

GALİBİYET SERİMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Eşref Güç, "Ligin ikinci yarısı aldığımız seri galibiyetlerle yukarılara doğru tırmanışımızı sürdürdük. İnşallah hafta sonu bu galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Bu manada hafta sonu karşılaşacağımız Kastamonu deplasman sponsorluğunu Dasell Mobilya üstlendi. Kendilerine verdikleri bu destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Malumunuz İnegölspor'umuzun kalıcı bir geliri yok. Yapılan bu destekler bizler için çok önemli. Verilen desteklerin devamını beklediğimizi belirtmek istiyorum. Bugüne kadar kulübümüze destek veren işadamlarımıza tekrar çok teşekkür ediyorum" dedi.

İNEGÖLSPOR'UMUZUN YANINDAYIZ

Dasell Mobilya Satın Alma Sorumlusu Murat Başdinç ise, "Ziyaretleri için Kulüp Başkanımız Eşref Beye ve yönetim kurulu üyesi Aziz Beye çok teşekkür ediyorum. Biz her zaman için ilçemizin reklam yüzü İnegölspor'umuzun yanındayız. İnegölspor'umuzun Pazar günü karşılaşacağı Kastamonu deplasman masraflarını firma olarak karşılıyoruz. İnşallah verdiğimiz destek uğurlu gelir ve Kastamonu deplasmanından takımımız 3 puan ile döner” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim