Deha Kids Kreş ve Anaokulu Kurucu Müdürü Serap Alicik, bazı öğretmen ve öğrencilerle birlikte İnegölspor kulüp tesislerini ziyaret etti. Ziyaretin ardından yapılan protokol ile kulüp personeli ve altyapı sporcu ailelerine yönelik yüzde 15 indirim anlaşması sağlandı.

Ziyaret sonrası A takım sporcuları Birhan Vatansever ile Emirhan Aydoğan minik Deha'lı öğrencilerle ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

GELECEKLERİ EMİN ELLERDE

Deha Kids Kreş ve Anaokulu Kurucu Müdürü Serap Alicik, yapılan anlaşmanın ardından yaptığı açıklamasında; “Deha ailesi olarak İnegöl'ümüzün göz bebeği İnegölspor'umuzu ziyaret etmek istedik. Ziyarette İnegölspor'umuzun personellerine ve sporcu ailelerine yönelik kreş hizmeti konusunda anlaşma da sağladık. Artık İnegölspor'umuzun gelecekleri emin ellerde. Çocuklarını kreşimize göndermek isteyen İnegölspor personeli ile altyapı sporcu ailelerine yüzde 15 indirim sağlayacağız. Bizi bugün ağırlayan İnegölspor yetkililerine ve sporcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Yapılan anlaşmanın İnegölspor'a ve kurumumuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

STATTA AĞIRLANACAKLAR

Altyapı Sorumlusu Kani Uçsoy ise, “Deha Kids Kreş ve Anaokulu Kurucu Müdürü Serap Alicik, öğretmen ve öğrencilerimizin ziyareti bizleri çok mutlu etti. Deha okulu ile altyapımıza yönelik güzel bir anlaşma sağladık. İnşallah bundan sonra oyuncularımız ve hocalarımızda Deha okulunu ziyaret ederek, oradaki minik öğrencilere İnegölspor'umuzu tanıtarak sevdirecekler. İnşallah önümüzdeki Kastamonu maçında Deha'lı öğrencileri statta ağırlayacağız” diye konuştu.

BU ANLAŞMALAR ÇOK ÖNEMLİ

Gençlik Geliştirme Sorumlusu Özgür Şahin, “Deha Kids Kreş ve Anaokulu ile kulübümüz personel ve sporcu yakınlarına yönelik yaptığımız anlaşmanın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Altyapı olarak geleceğimiz olan minik öğrencilerimiz ile sık sık bir araya gelerek kulübümüzü tanıtacak ve sevdireceğiz. Çünkü bu tür okullardan gelecekte birçok sporcularımız çıkacak. Bazen minik öğrencileri kulübümüzde ağırlayacağız, bazen de bizler sporcularımızla minik öğrencilerimizi ziyaret edeceğiz. Bizim için yapılan bu tür anlaşmalar çok önemli. Hem kulüp personellerimizin hem de sporcu ailelerine az da olsa bir fayda sağlıyoruz. Ben bu anlaşmada emeği bulunan tüm kulüp başkanımız Eşref Güç ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim