Karadeniz Güvenspor, tecrübeli teknik direktör Köksal Demiral ile anlaştı.

Sezona Mehmet Şengeldi ile başlayan Bordo-Mavili ekip, Şengeldi ile yolları ayırdıktan sonra göreve deneyimli teknik adam Köksal Demiral'ı getirdi. Özgür Coşar Yardımcı antrenör, Ümit Çağın da kaleci antrenörlüğüne getirildi.

Ekim ayında başlayacak Süper Amatör Küme maçları öncesinde Köksal Demiral ile masaya oturduklarını kaydeden Karadeniz Güvenspor Başkanı İsmail Söylemez, “Deneyimli teknik adam Köksal Demiral ile her konuda anlaşma sağlayarak sezon sonuna kadar sözleşme imzaladık. Umarım her iki taraf için de hayırlı olur. Köksal hocam kalitesini ispatlamış, başarılı bir teknik adamımız. Yeni sezonda onunla anlaşmış dolayı oldukça mutluyuz. Karadeniz Güvenspor'u hedefe ulaştırma adına hocamızın elinden geleni yapacağına şüphemiz yok" dedi.

Tecrübeli teknik direktör Köksal Demiral ise imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada, “Öncelikle anlaşma her iki taraf için hayırlı olsun. Genç ve dinamik bir takıma sahibiz. Hedefsiz tabi ki olmaz. Hedef her zamanki gibi ligi ilk iki sırada bitirip Play-Off’lara kalmak. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim