İnegöl derbisinde tribünler ve sahanın etrafı taraftarlar tarafından tamamen dolduruldu. Derbi niteliği taşıyan karşılaşmada dostluğun ön planda olduğu maçta her iki takım futbolcuları sahada centilmence mücadele etti. Futbolcular, bu güzel tabloyu oluştururken, İnegöl derbisinde yakışan bir mücadele sergilendi. Tribünlerde maçı izlemeye gelen taraftarlar maç boyunca takımlarına destek verdi.

KAFKASSPOR’DAN BURAK VE SERKAN'A PLAKET

Aktif futbol hayatlarını Kafkasspor forması altında sonlandıran Burak Yavuz ve Serkan Hasanlar'a, Kafkasspor yönetim kurulu üyeleri Mehmet Başol ve Celal Ter tarafından Kurtuluşspor-Kafkasspor maçı öncesinde vermiş oldukları hizmetlerden dolayı plaket verildi. Kurtuluşspor-Kafkasspor arasında oynanan İnegöl derbisi öncesinde her iki takım yöneticileri birbirine ve hakemlere çiçek verdi. Derbi öncesi BASKF İnegöl temsilcisi Metin Ungan ve Hasan Yetim her iki takımada başarılar diledi.

KURTULUŞSPOR 3 – 0 KAFKASSPOR

HAKEMLER: Hasan Kaçar, Murat Şimşek, Mert Kaynakçı

KURTULUŞSPOR: Semih, Bilal, Ercan, Fatih, Egemen, İbrahim, Alper, Elmin (Dk.86 Erol), Mesut (Dk.77 Ali), Levent (Dk.45 Okan), Ufuk

KAFKASSPOR: Melih, Serdar, Hakan, Osman, Şamil, Ümit, Burhan ( Dk.85 Fatih), Furkan (Dk.75 Selman), Yakup, Semih, Bahadır (Dk.89 Mürsel)

47. dakikada Okan’ın ara pasında ceza sahasında topla buluşan Ufuk, düzgün bir vuruşla takımını öne geçiren golü kaydetti: 1-0.

55. dakikada sağ kanattan gelişen Kurtuluşspor atağında ceza sahası içerisine giren Elmin’in pasıyla topla buluşan Ufuk gelişine bir vuruşla kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti.

73. dakikada Elmin rakibi çalımlayarak pasını İbrahim’e verdi. Ceza alanı dışında topla buluşan İbrahim sert bir vuruşla farkı 3’e çıkardı: 3-0.

Editör: TE Bilişim