İnegöl Din Görevlileri Derneği Başkanı Mehmet Nuri Memiş ile yöneticiler, İnegölspor’u ziyaret ederek, yeni sezon öncesi başarılar dilediler. Ziyarette, yeni sezonun başarılı geçmesi için de dua edildi.

Futbolculara baklava ikramında bulunan DİNGÖRDER Başkanı Mehmet Nuri Memiş, “İnegölspor’umuz, İnegöl’ün markalarından. Bizler bu camiaya uzak insanlar değiliz. İnegölspor’un başarısı sadece yöneticilerin değil İnegöl’ü seven herkesi mutlu edecektir. Bizler inanıyoruz yıllardır İnegöl’ün beklemiş olduğu büyük başarılı bu sene başkanımızın kurmuş olduğu bu değerli kadro hedefe ulaşacaktır. Hedefe ulaşmanın en önemli yollarından bir tanesi inanmaktır. İnandığımız zaman her şeyi gerçekleştirebiliriz. Tarihimiz bunun örnekleriyle dolu. İnegöl’ün hedeflediği o büyük başarılara bu sene kavuşacağına biz inanıyoruz. Dualarımız her zaman İnegöl ve İnegölspor için olacak. Ankaraspor maçıyla 5 Eylül’de başlayacak yeni sezonun İnegölspor için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Başlangıçlar çok önemlidir. İnşallah güzel başlarız.  Büyük başarılara imza atacağınıza inanıyoruz sizler de inanın.” dedi.

Ziyaret için teşekkür eden Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ise “Bu sene şampiyon olursak takımla birlikte İshakpaşa camisinde şükür namazı kılacağız.” dedi.

Konuşmaların ardından yeni sezonun sakatlıksız, kazasız, belasız geçmesi için dua edildi ve baklava ikramında bulunuldu.

Editör: TE Bilişim