Teknik direktör Melik Özmen yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ve temel egzersizler ile başladı. Futbolcuların topa sahip olma çalışmasının ardından çift kale maç yapıldı.

Doğanspor yönetim kurulu üyesi İsmail Ünsal hafta sonu başlayacak olan 1.Amatör küme maçları öncesinde açıklamalarda bulunarak, “Kemik kadromuzu koruyup, 1. Amatör ve Süper Amatörden yeni arkadaşlar transfer ettik. Geçtiğimiz sezon düştüğümüz Süper Amatör Lige, bu sene yeniden yükseleceğimize inanıyorum. Transferlerimizi de bu doğrultuda gerçekleştirdik. İlk hafta Gemlik Vefaspor ile oynayacağız. Taraftarlarımıza iyi bir maç izleteceğiz. Hazırlıklarımız devam ediyor" diye konuştu.

Bu sene Süper Amatör Lig hedefi koyduklarını ifade eden Uysal, hedeflerinin Doğanspor'u en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirterek, "İlk hafta İnşallah 3 puan alarak, kendi evimizde oynayacağımız ilk maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. İnegöllü futbolseverlere bu yıl iyi maçlar seyrettireceğiz. Cumartesi günü iç sahada ilk maçımıza, Doğanspor taraftarlarını ve İnegöllü futbol severleri bizleri desteklemeleri için bekliyoruz." dedi.

Doğanspor 1.Amatör Lig'in ilk haftasında Cumartesi günü saat 16.00’da İnegöl sanayi sahasında, Gemlik Vefaspor ile karşılaşacak.

Editör: TE Bilişim