Süper Amatör Lig Play-Off Grubu 4.maçında İnegöl temsilcisi Doğugücüspor, lider Yenişehir Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek BAL’a yükselme şansını son maça taşıdı.

Minareli Çavuş Tesisleri’nde oynanan ve kıran kırana bir mücadeleye sahne olan maçın ilk yarısında her iki takımda aradığı golü bulamayınca devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda daha istekli ve atak bir futbol sergileyen Doğugücüspor, sağlı sollu geliştirdiği ataklarla rakip kalede tehlikeli olmaya başladı.

81.dakikada Samad’ın ceza alanı dışından mükemmel şutunu kaleci Özal aynı güzellikte 90 tabir edilen köşeden çıkararak gole izin vermedi.

85.dakikada soldan gelişen Doğugücüspor atağında Yenişehir Belediyespor’da Volkan rakibini düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Samad attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

7 dakikalık uzatma bölümlerinde Yenişehir Belediyespor’un yoğun atakları ve beraberlik çabaları sonucu değiştirmeye yetmeyince Doğugücüspor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Maç sonunda ise Kırmızı-Siyahlı futbolcular, galibiyetin sevincini saha içinde taraftarları ve soyunma odasında büyük coşku içinde kutladı.

Pazar günü ise Elmasbahçe-Doğugücüspor, Orhanelispor-Kelesspor ve Yenişehir Belediyespor-İznikspor maçlarının ardından Bölgesel Amatör Lige yükselecek takımlar belli olacak.

Editör: TE Bilişim