Doğugücüspor son olarak Saray Belediyespor forması giyen tecrübeli ve başarılı orta saha oyuncusu Burak Aydın’ı kadrosuna katarak 10 numara bir transfer gerçekleştirdi.

Birçok takımın formasını başarıyla giyen Burak Aydın, bu sezon Doğugücüspor forması giyecek. Doğugücüspor tesislerinde yöneticiler ile bir araya gelen Burak Aydın, Kırmızı-Siyahlı takımla anlaşarak imzayı attı. İmza töreninde Doğugücüspor yönetim kurulu üyeleri Yunus Yıldırım ve Ümit Ulucan hazır bulundular

Yeni sezonda genç ve savaşan bir takım kurmaya çalıştıklarını belirten Yunus Yıldırım, “Genç, savaşan seyir zevki yüksel olan bir takım kurmaya çalışıyoruz. Takımın içine Tecrübeli oyuncuları abilik yapması için transfer ediyoruz. Burak Aydın transferi camiamıza hayırlı olsun. Takıma önemli katkı sağlayacağına inandığımız transferlerimizden. Hocamızın verdiği listede bulunan oyuncularla anlaşmaya çalışıyoruz. Taraftarımızın içi rahat olsun, takımımıza katkı sağlayacak önemli oyuncuları kadroya katmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yeni transfer Burak Aydın, “Takımın başarısı için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

1994 Keçiören doğumlu orta saha mevkiinde oynayan Burak Aydın, futbola 2011 yılında Volkan Yıldırımspor altyapısında başladı. Daha sonra sırasıyla Önderspor, Köprülü Bahçelispor, Büyük Mustafa Kemelpaşaspor, Bitlis Özgüzelderespor, Karacabey Esnaf Spor, Dilovası Belediyespor, Roman Gençlikspor formalarını giydi. Son olarak geçtiğimiz sezon Saray Belediye Spor forması giydi. Yeni sezonda Doğugücüspor’un başarısı için mücadele edecek.

Editör: TE Bilişim