Kulüp tesislerimizde düzenlenen imza törenine, Voleybol Şube Sorumlumuz Uğur Şencan ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Yasin Altuntepe ve Yunus Keser katıldı

İmza töreni öncesi açıklama yapan Şencan, şunları söyledi:

"Transfer çalışmalarının artık son aşamalarına geldik. Takım tam anlamıyla oluşmuş durumda. Bir kaç son rötuşumuz kalmıştı, onları da kulüp olarak başarılı bir şekilde tamamladık. Eski oyuncularımızdan bizimle devam edenler arkadalar var. Yeni bünyemize katılan arkadaşlarımız var. Onlara sizin huzurunuzda teşekkür ediyorum. Mustafa Efe Er, geçen sezonda bizimle birlikteydi. Güzel bir sezon geçirdi. Bize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Katkılarının artarak devam edeceğine de inanıyoruz. Mustafa Er 1997 doğumlu daha önce 7 sene Galatasaray altyapısında hizmet vermişti. Geçen seneki bize hizmetlerinden memnunduk, tekrar devam etme kararı aldık. Kendisine tekrar teşekkür ediyoruz. Bizim bünyemize yeni katılan diğer bir arkadaşımızda Mert Nevzat Güneş, biz bu sene onunla da çalışmaktan çok mutlu olacağız. Takımımıza başarılarılar getireceğini, bizimle birlikte iyi bir sezon geçireceğine inanıyoruz. Sizlerin huzurunda tekrar arkadaşlara teşekkür ediyorum."

Daha sonra söz alan Smaçör Mert Nevzat Güneş, "Buraya geldiğim için çok mutluyum. Güzel bir takım, güzel bir oluşum oldu. İki taraf içinde hayırlısı olsun."ifadelerini kullandı.

Mustafa Efe Er ise, "Tekrardan burayla anlaştığım için gerçekten çok mutluyum.Umarım güzel bir sezon bizi bekler. Sakatlıksız, kazasız, belasız bir sezon olması dileğiyle herkese hayırlı sezon diliyorum."şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim