AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor, altyapıdan yetişen smaçör Emirhan Ulutaş’ı A takım kadrosuna dahil etti.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine, Kulüp Başkan Vekili Nuhi Solak ile yönetim kurulu üyesi Tolga Kaya katıldı.

İmza töreni öncesi açıklama yapan Solak, “Kulüp Başkanımız Alper Taban Beyin önderliğinde yeni sezon için takımımızı oluşturmaya devam ediyoruz. Bugün altyapımızdan smaçör mevkisinde oynayan Emirhan Ulutaş ile anlaşarak A takıma dahil ettik. Kendisi bizde 4. yılını yaşıyor. Aslında temel eğitimini TVF Spor Lisesinde alsa da, uzun yıllardan beri bizimle beraber. Altyapımızdan kabul gördüğümüz bir oyuncumuz. Kendisinden çok şey bekliyoruz. Bizim için tarihi günlerden bir gün. Çünkü yatırım yaptığımız yerden oyuncuların A takıma yükselmesi bizim hem onurumuz hem gururumuz hem de verdiğimiz emeğin karşılığını almakla alakalı bizi mutlu ediyor. Umarım altyapıdan birçok oyuncu daha yukarılara çıkar. Bizde hedeflerimize ulaşmış oluruz. Kendisine kaza bela vermeden sakatlıksız bir sezon diliyorum. Elinden gelenin fazlasını yapacağına inanıyoruz. Başarılı olacağına da eminiz” dedi.

Emirhan Ulutaş ise, “A takıma yükseldiğim için çok mutluyum. İnşallah çok güzel bir sezon geçiririz. Takımımızla güzel bir ilerleme kaydediyoruz.  Verimli antrenmanlar yapıyoruz. Bizi destekleyen yöneticilerimizde çok iyi. Burada 4. senem. Altyapıda, 2.Lig ve 1.Ligde oynadım. İnşallah A takım ile de başarılı sezonlar geçiririm. Bana güvenerek A takıma dahil eden başta Kulüp Başkanımız Alper Taban olmak üzere tüm yönetici ağabeylerime ve hocalarıma çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim