2017-2018 sezonunda Karadeniz Güvenspor ile başarılı maçlar çıkaran savunma oyuncusu Enes Ömer, 2019-2020 sezonu için yeniden eski takımı ile anlaştı.

İmza töreninde Karadeniz Güvenspor yönetim kurulu üyesi Hüsnü Avcı hazır bulundu. İkili mücadelelerdeki başarıları ile tanınan Enes Ömer, “Arkadaşlığın ve aile ortamının üst düzey olduğu Karadeniz Güvenspor takımında bu sezonda şampiyonluk yaşamak istiyorum. Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Yeni sezonda takımımın çok çalışarak Süper Amatör Lig hedefine ulaşacağına inanıyorum ” dedi.

1997 Doğumlu Stoper mevkiinde oynayan genç oyuncu, futbola Batı Trakyaspor da başladı. Sırasıyla Çelebi Mehmet Gençlikspor, Cumalıkızık Gençlikspor, Atıcılar Gençlikspor, Arslanlı Gençlikspor ve Vatan Halk Oyunları Gençlikspor formalarını giydi. Yarım sezon Karadeniz Güvenspor forması giyen genç oyuncu, Boğazdoğan Belediyespor’a transfer oldu. Enes Ömer, Ekim ayında başlayacak olan Süper Amatör Kümede yeniden Karadeniz Güvenspor forması giyecek.

Editör: TE Bilişim