2.lig profesyonel kadınlar voleybol liginde mücadele edecek olan Orhaniyespor yönetimi eski milli voleybolcu Şenol Yurtsever ile Genel Koordinatörlük görevi için anlaşma sağladı.

Kurduğu Voleybol branşı ile kadınlar liginde mücadele edecek Orhaniyespor, hedefi yüksek tuttu. Üst ligi hedefleyen bir kadro yapılanması ile yola çıkan Orhaniyespor ilk olarak antrenör Serkan Seçkin ile anlaştı.

Profesyonel bir kadro oluşturmak için çalışmalarına devam eden Orhaniyespor yönetimi eski milli voleybolcu Şenol Yurtsever ile Genel Koordinatörlük görevi için anlaşma sağladı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Orhaniyespor Başkanı Tevfik Demirhan “İnegöl’de bayan voleybolunda yeni bir soluk getirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Öncelikle Orhaniyespor olarak bayan voleybol branşını kurduk. Daha sonra teknik kadromuz ile anlaştık. Çok kaliteli sporcu arkadaşlar ile anlaşmalar sağladık. Bayan voleybolu branşında hedefleri olan bir takım hazırlıyoruz. Bu vesiyleyle İnegöl’ümüzde bayan voleyboluna olan ilginin artacağını düşünüyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından imzalar atılırken imza programında kulüp sözcüsü Özgür Gürbüz ve antrenör Serkan Seçkin’de hazır bulundu.

Editör: TE Bilişim