İnegöl’de kız çocuklarını voleybola özendirmek için kurulan Saloni Mobilya Orhaniyespor voleybol takımını, Fenerbahçe spor kulübü Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda ağırladı.

İnegöl’de kız çocuklarını voleybola özendirmek için kurulan ve bu hafta ilk maçından galibiyet ile ayrılan Saloni Mobilya Orhaniye Voleybol Takımı’na Fenerbahçe Voleybol takımından davet geldi.

Dün saat 19.00’da Sultanlar Ligi 4. Hafta maçı Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda gerçekleşen Fenerbahçe Opet- Sarıyer Belediyesi müsabaka öncesi, Saloni Mobilya Orhaniye Kız Voleybol Takımı ağırlandı.

İnegöl’den giden bayan voleybol takımının sporcularını, Fenerbahçeli sporcular ağırladı. Öte yandan Fenerbahçe Bayan Voleybol takımının yöneticileri ile Saloni Mobilya Orhaniye Voleybol Takımı yöneticileri arasında bir toplantı gerçekleştirildi.

Müsabaka öncesi İnegöl’den giden heyet ile Fenerbahçeli sporcular bol bol fotoğraf çektirdiler.

Saloni Mobilya Orhaniyespor’dan yapılan açıklama ise şu şekilde;

Solani Mobilya Orhaniye Voleybol Takımımızın oyuncuları, yöneticileri, kulüp Başkanımız Tevfik Demirhan ve Voleybol şube Başkanımız Devrim Kosova hanımefendi ile birlikte, Burhan Felenk spor solanında Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Simla Türker hanımefendi ve Fenerbahçe Opet Voleybol koordinatörü Abdullah Paşaoğlu ile bir araya geldiler. Bizleri ağırlayarak sonsuz misafirperverlik örneği gösteren Fenerbahçe kulübüne teşekkür ediyoruz. Bu organizyonun oluşmasına sağlayan İnegöl Fenerbahçeliler Derneği kıymetli Başkanı İhsan Gönül beyefendi ve değerli yönetim kurulu üyelerine  teşekkür ederiz.

Editör: TE Bilişim