4 grupta 12 takım yer aldığı ve her Salı-Perşembe akşamı müsabakaların yapıldığı turnuvada dün akşam C grubunda Dostlar Sitesi Hayriye Gençlik’i, Şavşat Öğretmenler de Devlet Hastanesini 2-0 mağlup etti. Belediye Başkanı Alper Taban’ın da takip ettiği maçlar izleyenler tarafından heyecanla izlendi.

“SPORU HAYATIMIZIN DEĞİŞMEYEN BİR PARÇASI YAPMAK İÇİN UĞRAŞ VERİYORUZ”

11 Ekim Perşembe gününe kadar devam edecek turnuva hakkında konuşan Başkan Taban, “Sporu hayatımızın değişmeyen bir parçası yapmak için uğraş veriyoruz. Amacımız sporu 7’den 77’ye herkesin benimsemesi. Bu konuda belediyespor marifetiyle önemli faaliyetlere imza atıyoruz. Bu amaçla kardeşliğin, birlik ve beraberliğin artması ve bunun tüm kurumlarımıza yayılması için bu yıl da kurumlar arası voleybol turnuvası düzenliyoruz” şeklinde konuştu.

VOLEYBOL TURNUVASINDA 4 GRUPTA 12 TAKIM MÜCADELE EDİYOR

Turnuvamıza katılmak isteyen voleybol tutkunları Belediye Spor Salonuna başvurarak kayıtlarını yaptırdıktan sonra, maçlar öncesinde takım temsilcilerinin katılımıyla hem turnuva öncesi bir bilgilendirme toplantısı hem de turnuvanın kura çekimi ve müsabaka programı yapıldığını belirten Taban, “11 Eylül Salı günü startını verdiğimiz ve her Salı-Perşembe maçların olduğu turnuvada 4 grupta 12 takım mücadele ediyor. Bu grup ve takımları sıralamak gerekirse; A grubunda Birey Eğitim Kurumları, Altı Eylül Ortaokulu, İnegöl Belediyespor, B grubunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Hayriyespor A, İnegöl Şavşatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, C grubunda Hayriyespor Gençlik B, Starwood Çalışanları Kulübü yrd. Derneği, Dostlar Sitesi, D grubunda ise Şavşatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Öğretmenleri, Devlet Hastanesi ve Bonito Koltuk takımları yer alıyor” dedi.

KUPA VE MADALYA TÖRENİ OLACAK

Bugünde Dostlar Sitesi ile Hayriye Gençlik B, Devlet Hastanesi ile Şavşatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Öğretmenleri arasındaki mücadeleleri izlemeye geldiklerini ifade eden Taban, “Turnuva tüm hızıyla devam ediyor. Takımlar tüm güçlerini ortaya koyarken, turnuva birbirinden zor ve çekişmeli maçlara sahne oluyor. Turnuvamızı 11 Ekim Perşembe gününe kadar devam edecek müsabakalar sonrasında yapılacak ödül töreni ile sonlandıracağız. Birlik, beraberlik ve kardeşliğin arttığı kurumlar arası voleybol turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza sonsuz başarılar diler, hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Editör: TE Bilişim