İnegöl Belediye Başkanı ve Belediye Spor Kulübü Başkanı Alper Taban, bu hafta Tokat’ta oynanacak Axa Sigorta Efeler Ligi ve Yeniceköy Spor Salonu’nda oynanacak 1. Erkekler Ligi voleybol maçlarına tüm ilçe halkını davet etti.

Axa Sigorta Efeler Ligi  voleyvol maçı İnegöl Belediyespor- Tokat Belediye Plevne Spor arasında 06 Aralık Cuma Günü 18.30 ‘da Tokat’ta oynanacak. Maç TRT SPOR-2 kanalından canlı yayınlanacak. Bir diğer karşılaşma ise 07 Aralık Cumartesi günü Erkekler 1. Lig  olup, İnegöl Belediyespor- Kocaeli  Büyükşehir Belediye Kağıtspor arasında saat 14.00’de Yeniceköy Spor Salonu’nda oynanacak.

Sporda taraftar desteğinin önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Alper Taban; “ İnegöl Belediyespor bu hafta Axa Sigorta Efeler Ligi voleybol maçı için Tokat’ta olacak. Tokat Belediye Plevne-İnegöl Belediyespor arasında ki maç TRT SPOR-2 Kanalından canlı yayınlanacak. Diğer maçımız ise Yeniceköy Spor Salonu’nda 07 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’de gerçekleşecek. 1. Erkekler Ligi’nde İnegöl Belediyespor Kocaeli Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak. Bu anlamda taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Takımımıza başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilişim